![]() |
Merhabalaaar :) Bugünlerde kendimi oldukça tükenmiş hissediyorum. Bir kuyudayım sanki, çırpındıkça daha dibe çekiliyorum. Bu duruma bir 'Dur!' demek istiyorum, bu yüzden buradayım. İnanıyorum ki hayatımdaki olumsuzluklar bitecek. Paylaşımları inceledikçe gün ışığının bana göz kırptığını hissettim :)) |
Cevap: Merhabalaaar :) merhaba çağla sana bu konuda tavsiye edebileceğim ilk şey kendine söylediğin yalanlardan kurtulmandır herkesi kandırabilirsin ancak kendini kandırdığını zannedersin benim için değişim kendime söylediğim yalanları bulup gerçekleri kabullenmekle başladı yıllardır kendimde değiştirmek istediğim ne varsa kendiliğinden değişti kendime korktuğumu itiraf ettim korkularım kendiliğnden azaldı ve daha bunun gibi birçok şey ilk başlangıç noktan kendine karşı dürüst olmak olsun neyi gerçekten istediğini neyi istediğini zannetiğini neyi de istemesen de yapmak zorunda olduğunu farket ki kendinle daha barışık olabilesin sana yolculuğunda başarılar |
Cevap: Merhabalaaar :) Aradığın ışık içinde kendi özünde zaten tatlım. Aramıza hoş geldin. Boıl bol oku, telkinleri dinle, olumlamaları araştır. Her şey istediğinden de daha güzel olsun. Her an her gün hayatın güzelleşsin. Değiştirmen gereken en önemli şey belki de hayata bakış açın olacaktır. Sana bol gelişim dolu günler dilerim. Sevgiler. |
Cevap: Merhabalaaar :) Çok teşekkür ederim bu güzel sözleriniz, dilekleriniz için.. Kendimi inanılmaz duygu yüklü hissediyorum, ve konuşmak için yanıp tutuşuyorum. Çok farklı duygular bunlar. Şu an telkinlerden birini dinliyorum, içim huzurla doluyor yavaş yavaş. İyi ki diyorum, iyi ki burdayım. Daha 5 saat oluyor siteyi incelemeye başlayalı, ve ben bu 5 saat içinde kahkaha attım, ağladım, hüzünlendim, kaygılandım, umutlandım, mutlu oldum. 2 senedir de aklımda olan, atmam gereken bir adımdı aslında. Keşke, beklemeseydim boşlukta savrulana kadar.. Kelimelerim kifayetsiz, sadece hissediyorum... Çok teşekkürler.. |
Cevap: Merhabalaaar :) Çok güzel hisler bunlar inşallah değişiminizi de hep birlikte görücez burada. Sevgiler. |
Cevap: Merhabalaaar :) 3 günlük dünya ister gülün ister ağlayın, seçim sizin :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:47 PM. |