![]() |
slm amaçsız olmak kendim için hiçbirşey yapmamak mutsuz ediyor beni bilmiyorum işe yararmı ama böyle bir adım attım çook yorgun düşümcelerim... |
Cevap: slm hoş geldin bu siteyle tanışarak ilk golu attın şimdi telkinler başlaki bilinçaltındaki engelleri kaldırasın sonrası kolay hiç kafanıda takma bu iş bitmiştir tellakinleri bırakmamak kaydıy |
Cevap: slm telkinleri dinlemem için yeterli zamanım yok |
Cevap: slm inanmıyorum |
Cevap: slm gece yatarken dinle ger işin müsait deyil se hemen işi bırak evde otur 4 5 ay onları dinle bu kadar önemli |
Cevap: slm Alıntı:
eğer gündüz çalışıyosan gce,gece çalışıyosan gündüz gayet de dinleyebilirsin,bulunduğun ortamda pc varsa ordan yararlanabilirsin =) bence sen istersen,buna bi şekilde çözüm bulursun,ben böyle düşünüyorum ;) |
Cevap: slm yani haklısın kesinlikle ben konunun ehemniyetinden bahsettim işten daha önemli ki vakit yok bi mazeret diil |
Cevap: slm sizleri anlamak yada söylediğinizi onaylamak ne mümkün hiç sorgulamadan güzel yargılamışsınız yaşamım o kadar karışıkki bunu yapabilmem bir mucize olurdu bense mucizelerden o kadar uzağımki ...agl34 |
Cevap: slm Yanlış düşünce yanlış sonuçlar doğurur... Önce düşüncelerini değiştir...Güzel düşünce güzel sonuçlar doğurur... Sevgi Ve Huzurla... |
Cevap: slm Nedir seni bu kadar uzen ve zamansiz birakan biraz bahsetmek istermisin, ayrica hasaaa seni uzmek ya da yargilamak degil amacimiz sadece bizimle paylasmani istiyoruz arkadasim.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:07 AM. |