![]() |
telkin nasıl dinlenir? Arkadaşlar telkinleri en doğru dinleme biçimi nasıldır? Mesela ben listemde 1.-2. ve 3. sıraya suçluluk telkininin üç versiyonunu koydum( doğa, ney, klasik müz.),daha sonra 4.5.6. sıraya ego güven güçlendiricinin üç versiyonunu koydum ve son olarakta 7.8.9 sıraya kendine güven telkininin üç versiyonunu koydum.Bu şekilde tekrara alıp sürekli gece dinliyorum, gündüzleri pek vakit bulamıyorum.acaba doğru yöntem mi diye de düşünmeden edemiyorum.Bu konuda beni aydınlatırmısınız lütfen:)) |
Cevap: telkin nasıl dinlenir? telkinlerin her versiyonunu dinlemene gerek yok... Benim tavsiyem 3'ününde doğa versiyonlarını bir klasöre koy ve mp3'ün klasör tekrarını aç dinle... bu sayede zihnin daha az yorulacak(müziksiz olduğu için) ve telkinlerin her biri daha çok tekrarlanmış olacak.. Gece dinlemen güzel gündüz de arada bir kaç sefer dinleyebilirsin... Sevgi ve güzellikle... |
Cevap: telkin nasıl dinlenir? çok teşekkür ederim cevabın için:))) tavsiyene uyucam inşallah. tüm versiyonları dinlemezsem etki etmez diye korkuyordum açıkçası.ama bu şekilde deniycem, faydasını görürüm inş. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 PM. |