![]() |
tanışalım bu forum işinden hiç anlamıyorum anlaşılan. neyse ben hayattaki kısır döngüden çok sıkılmış, bu döngüden kurtulmak için zaman zaman kendince derinlere dalmaya çalışan kronik şüpheci biriyim. bir yolda aklıma yatmayan en ufak şeyi sorgulamakla başlayıp sonunda o yolun hiçbir işe yaramadığı kanaatine defalarca varan bir tip... bilinçaltı duy sesimi; sıkıldım beni kasma artık... |
Cevap: tanışalım Hoş geldiniz yanımıza telkinleri indirmekle işe başlayabilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgiler. |
Cevap: tanışalım Teşekkür ederim. |
Cevap: tanışalım Herkese merhaba Bu konu ile ilgili siteyi tesadüfen gördüm. Hemen foruma üye oldum. Sizin bilgilerinizden çok faydalanacağımı umuyorum. Hepinize sevgilerimi ve saygılarımı yolluyorum. |
Cevap: tanışalım Aramıza hoşgeldiniz...:) (i.karasu35 & derenn) Telkinlerde ilk olarak suçluk ve ego güçlendiriciyi dinleyerek başlayın.... Sevgi ve huzurla... |
Cevap: tanışalım Çok tşk. ederim.Önerilerinize uyacağım. |
Cevap: tanışalım Hoş geldin derenn keyifli forumlar faydalı paylaşımlar olsun. Sevgiler. |
Cevap: tanışalım Merhaba ,uzun süredir telkin dinlemek isteyen ve bu gün yeni bir başlangıç yaparak abdullah bey ile çok doyurucu bir saat geçiren yeni bir ben yaratmak isteyen biri katıldı aranıza:) çok mutluyum değişime hazırım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 AM. |