![]() |
hepinize merhabalar ßen Elif siteyi 1 sene süreyi aşkın takip ediyorum:) bundan 3 sene evvel THE SECRET isimli kitabın elime tesadüf gecmesi saysesinde okudum ve bu siteyle ilgili çok bağlantılı olduğunu anladım. gercektende çekim yasası hayatımın vazgecilmezi oldu fakat buna rağmen hayata çok olumlu bakan bi insan olamadım ağla2 telkinlere gelince düzensiz dinlememe rağmen faydaları çok ama çok oldu özellikle sınav telkini sayesinde başarımda hep yükselmeler yaşadım bundan sonra telkinleri düzenli olarak dinlicem bişeylerin yoluna girmesine sonsuz inanıyorum zaten inanmak başarmanın yarısıdır öyle değilmi ama ttli3ttli3 tanıştığımaa çoook memnun oldum benden kucak dolu sevgiler <3 |
Cevap: hepinize merhabalar hersey güzel olacagina inandiginiz icin emin olun gercektende hersey hergün güzel olacak.. telkinleri ihmal etmeyin, bir sürü dinleme imkanlari var.. olumlu ve pozitif düsünme hayatimizin daha iyi gitmesi ve herseyi daha iyi anlama ve farkina varma icin sart.. basarilar sizin bizim hepimizin olsun -HOSGELDINIZ SEFALAR GETIRDINIZ- |
Cevap: hepinize merhabalar Hoş geldiniz yanımıza. :) Elinizde imkan varken dinlemek için kendinizi biraz disipline ederseniz çok daha güzel sonuçları görürsünüz. Bazen tek engel biziz. Değişime hoş geldiniz. |
Cevap: hepinize merhabalar HOŞBULDUK bu sitede olduğum için kendimi şanslı hissediyorum dilerim hepimiz başarı,mutluluk,saygı ve sevgi merdivenlerini kolayca ve gülümseyerek rahatça çıkabilirz :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:24 AM. |