Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Hepinize kucak dolusu sevgiler :)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=621730)

Dragonfly. 05-09-2012 11:52 PM

Hepinize kucak dolusu sevgiler :))

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Bu umut dolu forum ile tamamen tesadüf eseri tam hayatımı değiştirmeye karar verdiğimde tanıştım. Tüm kalbimle değişmeyi istediğim ve buna inandığım için sanırım telkinlerin yan etkilerinin hiç birini yaşamadım. Bu arada bugün dördüncü günüm. Ego ve suçluluk ile başladım. İkinci gün sırtım ve boynum korkunç ağrıyordu telkinlerden kaynaklandığını düşünüyordum. Akşam yiğenim "Gözlerime inanamadım. Tam üç saattir karşımda dimdik oturuyorsun ve bir an bile duruşunu bozmadın." deyince sırt ağrılarımın yıllardır kambur oturmaktan ve bu durum değişince vücudumun gösterdiği dirençten kaynaklandığını anladım.

Aslına bakarsanız olağanüstü bir gelişme daha yaşadım bugün ama bir kaç gün daha bekleyip emin olduktan sonra sizlerle paylaşmak istiyorum. Anlayacağınız ben uzun süre buralardayım. ;)

İyiki varsınız, iyiki burdayım, hoşbuldum...sevincli

acemisirine 05-09-2012 11:56 PM

Cevap: Hepinize kucak dolusu sevgiler :))

hosgeldin sefalar getirdin bolca mutlulukla geldin..

daima yanimizda bizlerle olmaniz kalmaniz dilegi ile..

degisiminiz simdiden hayirli olsun

Dragonfly. 06-09-2012 12:04 AM

Çok teşekkür ederim. Uzun süre burada olacağımdan eminim çünkü uzun zamandır bu kadar huzurlu, pozitif ve sevgi dolu olmamıştım. Ve eminim bu daha başlangıç ve herşey çok daha güzel olacak. Hepinize şimdiden çok teşekkürler...

acemisirine 06-09-2012 12:23 AM

güzellikler sizin bizim hepimizin olsun...

inanin olumlu seyler duymak kolay olmuyor ve siz böyle heyecanla konustukca bende de

büyük bi sevinc aldi bakalim...

bolca basarilariniz olsun..

sweeet 06-09-2012 02:41 PM

Tek kelime ile muhteşemsiniz. Herkes sizin gibi olsa değişimler çok daha rahat gerçekleşir. Buna yürekten inanıyorum çünkü ne dinlediğimin farkına vardığımda ben de sizin gibi benzer bir tavır takınmıştım. Arkama yaslanıp neler olacağını izlemiştim ve çok fazla yan etkilerini görmemiştim.

Diğer mutlu haberlerinizi ve paylaşımlarınızı heyecanla bekliyorum.

İyi ki varsınız , iyi ki burdasınız yeniden görüşmek dileğiyle hoşça kalın.

Dragonfly. 07-09-2012 03:54 PM

Hayatımda mükemmel gelişmeler olmaya devam ediyor... Ben kendimi mi kandırıyorum diyordum. Bu nedenle birkaç gündür kendimi test ediyorum. Hayır kimse kimseyi kandırmıyor. Yaşadıklarım gerçek. Ve inanın ben bu duyguyu çok ama çok sevdim. Bunları kelimelerle anlatamam size. Eskiden sinirlendiğim ya da beni çok üzen olaylara daha serinkanlı yaklaşıyorum. Unutmayı tercih ettiğim kötü anılarım rüyalarıma girmeye ve gözümde canlanmaya başladı ama bunları üçüncü bir kişi gibi hiç rahatsız olmadan dışardan izliyorum. Etrafımdaki sesleri duymaya başladım. Ağaçların rüzgarda çıkardığı sesi, dışarıda oynayan çocukların kahkahalarını ve hepsinden önemlisi kalbimin sesini duyuyorum. Ben artık yaşıyorum. :))

tziyah 07-09-2012 04:19 PM

KUCAK DOLUSU HOŞŞŞGELDİİİİİİİNNNN!!! k8908 Sevgili Dragonfly :)
Ne güzel, ne mutlu ki sen de tam değişim arefesinde burayı keşfetmişsin benim gibi. Sahi, sanırım bu sitede bulunan sevgi dolu insanların, muhteşem enerjisi bizi buraya çağırıyor. Hayatındaki o güzel gelişmeler daha da çoğalarak daim olsun dilerim superxy

froyaa 07-09-2012 06:23 PM

duygulandırdın beni,mutlu ettin,hoşgeldin..

Dragonfly. 07-09-2012 08:56 PM

Alıntı:

tziyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829722)
KUCAK DOLUSU HOŞŞŞGELDİİİİİİİNNNN!!! k8908 Sevgili Dragonfly :)
Ne güzel, ne mutlu ki sen de tam değişim arefesinde burayı keşfetmişsin benim gibi. Sahi, sanırım bu sitede bulunan sevgi dolu insanların, muhteşem enerjisi bizi buraya çağırıyor. Hayatındaki o güzel gelişmeler daha da çoğalarak daim olsun dilerim superxy

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım. Enerji gerçekten muhteşem. İkimiz adına da çok sevindim :)

sweeet 08-09-2012 01:06 AM

Alıntı:

Dragonfly. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829717)
Hayatımda mükemmel gelişmeler olmaya devam ediyor... Ben kendimi mi kandırıyorum diyordum. Bu nedenle birkaç gündür kendimi test ediyorum. Hayır kimse kimseyi kandırmıyor. Yaşadıklarım gerçek. Ve inanın ben bu duyguyu çok ama çok sevdim. Bunları kelimelerle anlatamam size. Eskiden sinirlendiğim ya da beni çok üzen olaylara daha serinkanlı yaklaşıyorum. Unutmayı tercih ettiğim kötü anılarım rüyalarıma girmeye ve gözümde canlanmaya başladı ama bunları üçüncü bir kişi gibi hiç rahatsız olmadan dışardan izliyorum. Etrafımdaki sesleri duymaya başladım. Ağaçların rüzgarda çıkardığı sesi, dışarıda oynayan çocukların kahkahalarını ve hepsinden önemlisi kalbimin sesini duyuyorum. Ben artık yaşıyorum. :))

Sevgili dragonfly az önce bu bir mucize başlığını okurken içimden sana söylemek için geçen şey şuydu: "Rüyalarına dikkat et."

Buraya yazdığın için burada söylemem daha uygun olur. O rüyalarn hepsi senin değişimini sağlamlaştıracak harika deneyimler bunlar için şükretmelisin. Çünkü ben de yaşadım benzer şeyleri benim meselem geçmişte kalan eski kırgınlıklar ve arkadaşlarımla ilgiliydi öyle güzel oldu ki rüyalarım da telkinlerin etkisiyle ve yaptığım affetme çalışmaları ile muhteşem bir sonuç çıkardı. Hafifleme hissi benzersiz. İç huzur mükemmel. Şimdi o kadar uzağım ki genel olarak mutlu hal benim doğal halim. Bana gelen güzelliklerin keyfini en iyi şekilde çıkarmaya çalışıyorum. Ben hayata gülümsedikçe hayatta güzel olan fırsatlar da bana gülümsüyor ve ben onları hayatıma şükrederek kabul ediyorum.

Mutluluk senin olsun her an. Mutluluğun içinde koşulsuz sevgiler besle ve affet her şey mükemmel olacak. Değişimin güçlü ve kalıcı olacak kısa zamanda bu etkileri gören uzun zamanda çok daha harika işler başarır. Bizimle kal çünkü bizim de böyle enerjimizi yükseltecek haberlere ihtiyacımız var elbet sıkıntılarımızı da paylaşırız ama mutluluklar da paylaşılmalı.

Kocaman kucak dolusu sevgiler. İyi ki varsın.

Dragonfly. 09-09-2012 02:14 AM

Sevgili Sweeet çok teşekkürler. Bugün bir kaç saat süren bir dalgalanma yaşadım. Sırf dikkatimi dağıtmak için dinlediğim telkinlerin başka versiyonlarını indirdim. Klasik müzik yoktu daha önce. Sesi sonuna kadar açtım, nefes egzersizleri yaptım. Yolun başında olduğuma, bu dalgalanmanın normal olduğuna ikna ettim kendimi ve geçti.

Affetme konusunda ise netten bulduğum bir affetme meditasyonunu uyguladım. Hani karşılıklı oturuyorsun aranızdaki bağları mavi bir kılıçla kesiyorsun ve onları mor bir ateşte yakıyorsun. İki kişide sonuç muhteşem. Ama beni en çok yaralayan kişiye gelince bağları kesmeye çalışırken kendimden bir parça koptuğunu imgeliyorum elimde olmadan. Zaten dalgalanma hissini ondan sonra yaşadım. Sanırım daha çok uğraştıracak beni beyefendi. Önerebileceğin bir şey var mı? Yardımcı olursan sevinirim.

sweeet 10-09-2012 12:32 AM

O zaman imgeleme içeren meditasyon çalışmasını o kişi için yapma canım. Çünkü anlayabiliyorum senin o kişiyi duygu dünyanda koyduğun yeri. Kimse o kadar sevdiği birini kolay çıkaramaz ama imkansız da olmaz. Yeterli kararlılıktasın bunu çabandan anlayabiliyorum. Çözüme gelince o kişiyi sözlü olarak affetmelisin. Affetmek Özgürleştirir başlığımızda yer alan bir metin paylaşmıştım o da güzel ve etkili bir çalışmadır. İşte burada:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/822487-post5.html

Bunu yaparken özellikle şu cümleyi "Ben seni içtenlikle bağışlıyorum." kalpten iç huzuruyla söyleyene kadar bir süre devam edebilirsin. Bazen bazı insanlar için tek bir çalışma bile etkili olurken bazen bu çalışmaya bir süre devam etmek gerekebilir.

Sen daha değerlisin unutma ve mutlu olmayı hak ediyorsun işte bu çalışmaların amacı da bu seni mutlu ve huzurlu kılmak.

Umarım yardımı olur tavsiyelerimin. Bir de böyle dene olmazsa yine fikir telakkisi yaparız.

Yazdıklarını okurken şu yorumu yazayım diyorum bakıyorum arkasından sormuşsun. Bu çok güzel. Aramızda bu kadar kısa süre olmasına rağmen güçlü bir bağ sezdim. Her şey çok hepimiz için daha güzel olsun.

Sevgiler.

Dragonfly. 12-09-2012 12:56 AM

Canım benim. Mesajını okurken göz yaşlarıma hakim olamadım. Şimdi ben ne yazdım diyeceksin. Sadece bir kaç kelime ile hissettiklerimi vigülüne kadar anlayabilmen muhteşem. En yakın arkadaşlarım yaşadıklarıma tanık olmalarına, saatlerce hislerimi anlatmama rağmen beni bu kadar iyi anlamamıştı. Evet ihtiyacım olan tam da buydu. Kendimi ifade edebilmek. Tamam aldatıldım, hakarete uğradım ama ne ona duyduğum büyük aşkı ne de yaşadığım hayal kırıklığını unutamadım deyince herkes bana eleştiren gözlerle baktı. Kapat o sayfayı dediler hep. Çok kolaymış gibi.

Ayrıca destek olman, yol göstermenle de kendimi çok özel hissettim. İyiki varsın. Şimdi bir kere daha anladım burada olmak tam zamanında ve yerinde verilmiş bir kararmış. Telkinler evet çok şeyi değiştiriyor ama buradaki dostluk dayanışma da paha biçilemez. Sen çok değerli ve özel bir insansın.

Onunla yaşadığım herşeyi oturup yazdım. Artılarını, eksilerini, onu affedersem ne kazanacağımı, hayatıma girmesine tekrar izin verirsem ne kazanıp ne kaybedeceğimi. Defalarca okudum ve karar verdim: Ben onu içtenlikle affediyorum. Yepyeni ve sevgiyle dolu bir hayatı yaşamayı seçiyorum. Buna hazırım.

Telkinlerime sigara bırakmayı da ekledim. Affetme çalışmalarını da düzenli olarak yapıyorum. Kendime inanıyor ve güveniyorum.

Seni seviyorum arkadaşım Sweeet. Teşekkürler.

Janer 12-09-2012 01:32 AM

dalgalanmalar olur .. olacaktırda .. geçiyor daha sonra

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:41 PM.