![]() |
merhaba yardıma ihtiyacım var en mutlu olduğum anlarda bile bir anda geçmişte yaşadığım ama şu an gülüp geçmem gereken belkide şeyler aklıma gelip o anımı zehir ediyo.eşimle olan bi tartışma söylediği kırıcı bir söz en mutlu olduğumuz bi anda aklıma geliyo ve o an hissettiğim duyguların aynısını yaşıyorum bundan kurtulmam için olumlama yada bi telkin varmıdır buna çok ihtiyacım var.sebepsiz nedensiz bir anda aklıma kötü düşüncelerin gelip beni üzmesinden çok yoruldum sad456 |
Cevap: merhaba yardıma ihtiyacım var bakış açınızı değiştirin.En basit şeylerde bile bir güzellik bulduğunuzda beyniniz olumlu şeylere odaklanır, çalışma sistemi pozitife döner.Mesela bir çocuğun gülmesi, bir çiçeğin açması,bir arkadaşınızla sohbet, sevdiğiniz bir program...Telkinlerden de suçluluk duygusuyla kendine güveni dinleyin derim. HUZUR ve MUTLULUKLAR. |
Cevap: merhaba yardıma ihtiyacım var Alıntı:
|
Cevap: merhaba yardıma ihtiyacım var Telkinler bu konuda çok işinize yarayacaktır, olumlu düşüncelere odaklanmanıza yardımcı olacaktır. Ego+suçluluk ile telkinleri dinlemeye başlayıp daha sonra listenize mutluluk ve koruma kalkanı gibi telkinler ekleyebilirsiniz. Telkinler hakkında daha detyalı bilgiyi rehber bölümünde bulabilirsiniz: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ Ayrıca affetme çalışmalarını aratırmanızı tavsiye ederim. Böylece geçmişin olumsuz anılarından özgürleşerek bugünü bu anı daha keyifle yaşayabilir geleceğe daha pozitif bakabilirsiniz. Aramıza hoş geldiniz. Mutlu ve faydalı paylaşımlar olsun, iyi forumlar. |
Cevap: merhaba yardıma ihtiyacım var Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 PM. |