Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   ASKERE GİDİYORUM DUA EDİN? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620939)

RenaC 02-04-2012 11:40 AM

ASKERE GİDİYORUM DUA EDİN?

Merhaba arkadaşlar belki yeni Arkadaşlar bilmez beni ama eskiden tanıyanlar vardır aramızda paylaştığımız şeylerimiz oldu birbirimize verdiğimiz aldığımız değerlerimiz sevgilerimiz oldu.Dün yedek subaylık sınavına girdim ve ayın 12 sine askerim.Ayın onunda nereye gideceğim belli olacak.Biraz korku biraz stres barındırıyorum içimde.Tabiki her ana kuzusu yapıp geliyor.Herkes hakkını helal etsin ve ufakta olsa askerliğimin hayırlı ve güzel bir yere çıkması için bir duanızı istiyorum.
Tekrar hakkınızı helal edin...

sweeet 02-04-2012 11:51 AM

Cevap: ASKERE GİDİYORUM DUA EDİN?

Benim pek hakkım yoktur ya üzerinde sen de bize helal et sevgili renac. İnşallah hakkında en hayırlı olacak yere çıkar askerliğin. Allah sevdiklerine hayırlısı ile sağlıkta kavuştursun seni. Hayırlı tezkereler.

bloodvessel 03-04-2012 11:46 AM

Hayırlı teskereler tertip :) zaman her şeyin ilacıdır kardeşim..hiç takma kafana..

songulakpinar 03-04-2012 02:06 PM

şanslısınız, bizlere kattığınız değerlerin büyük paylaşımların yaşanacağı bir ortamda olacaksınız,
buna davul çalınıp kına yakılarak eşlik edilir
güzel kavuşmalar........

RenaC 04-04-2012 10:14 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822320)
Benim pek hakkım yoktur ya üzerinde sen de bize helal et sevgili renac. İnşallah hakkında en hayırlı olacak yere çıkar askerliğin. Allah sevdiklerine hayırlısı ile sağlıkta kavuştursun seni. Hayırlı tezkereler.

Çok teşekkür ederim sweet Allah razı olsun.Duan kadar güzel yüreğinede esenlikler versin Rabbim

Alıntı:

bloodvessel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822355)
Hayırlı teskereler tertip :) zaman her şeyin ilacıdır kardeşim..hiç takma kafana..

Tertip :) Sende askersin galiba...Zaman ilaçtır tabiki kullanmasını bilene.Güzel şeyler olur inşallah

Alıntı:

songulakpinar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822363)
şanslısınız, bizlere kattığınız değerlerin büyük paylaşımların yaşanacağı bir ortamda olacaksınız,
buna davul çalınıp kına yakılarak eşlik edilir
güzel kavuşmalar........

Çok Teşekkür ederim.Allahın izni ile niyetimizdir bizimde vatan görevini yapmak.

davutby 04-04-2012 11:00 PM

İnşallah rahat ve huzurlu bir askerlik dönemi geçirirsin.

FeedBacQ 05-04-2012 09:12 AM

hayırlı teskereler arkadaşım tedirgin olacak bir şey yok =) fakat rahatsız eden durum şu olacak halkına düşman olan bi zihniyete köle olmak..

RenaC 05-04-2012 07:13 PM

Alıntı:

FeedBacQ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822431)
hayırlı teskereler arkadaşım tedirgin olacak bir şey yok =) fakat rahatsız eden durum şu olacak halkına düşman olan bi zihniyete köle olmak..

Valla haksız sayılmazsın...

Milliyan 05-04-2012 07:33 PM

HAYIRLI TEZKERELER ŞİMDİDEN, YENİ BİR ÜYEYİM AMA TAVSİYEM ŞU! 18 AY ASKERLİK YAPTIM,SAKIN OLA KAFAYA ASKERLİĞİ TAKMA,İZCİ KAMPINA GİTMİŞ GİBİ DAVRAN...GİTTİĞİN YERDE MUTLAKA KOMİK İNSANLAR OLACAK BOL BOL GÜLERSİN EMİN OL,GÜN BOYU ŞAKALAR BİTMEZ ASKERDE...İKİNCİ TAVSİYEM HER ŞEYE BEN BİLİYORUM,BEN YAPARIM DEME BAŞIN ÇOK AĞRIR...YOLUNUZ AÇIK OLSUN,ALLAHA EMANET OLUN...

frezya 05-04-2012 11:18 PM

Benim de hakkım yoktur üzerinizde ama benden yana helal olsun,sizde hakkınızı helal edin.Dua edicem sizin için.Hayırlı teskereler.Çok rahat ve güzel bir askerlik geçirirsiniz umarım.Sevgiyle kalın.Allah yardımcınız olsun.Sizin ve bütün askerlerimizin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:56 PM.