ankakunku | 08-03-2012 11:33 AM | MERHABALAR Merhabalar...bugun internette araba kullanma fobisi diye arama yaparken burayı buldum...açıkcası siteyi tam çözemedim...hem kendimi tanıtıp hemde yardımlarınızı isteyeceğim ben 35 yaşındayım araba kullanmayı öğrenmek istiyorum ilk eğitimim 22 yaşında başladım ilk 2-3 gün çıktık sonra bıraktım...sonra 34 yaşımda yani geçtiğimiz sene ehliyet aldım ardından birkaç kez eşimle çalışma yaptık sakin bir güzergah olan ev ile işyerim arasında birkaç sabah ben götürdüm arabayı ancak 3. yada 4. gidişimde 30 hızla tam dönecekken bir çocuğa çarptım...o korku üzerine birdaha direksiyona oturamadım...son zamanlarda kullanan bayanları gördükçe kendimden utanıyorum...neden yapamıyorum diyorum çok büyük bir korku oldu dün eşimle çalışalım dedik trafige kapalı olmayan ancak sakin bir alan seçtik ancak ben korkudan bildiklerimi bile unuttum 5-10 dakika çalışma üzerine bugunluk yeter daha çalışmak istemiyorum dedim...ne olur bana yardımcı olun şu telkin mp3 lerinizi nereden indirebilirim ve hangi süre ile nelere dikkat ederek dinlemeliyim...ayrıntılı açıklarsanız çok minnettar kalacağım sizlere...şimdiden çok çok çok teşekkürler.... |