Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   selamlar benim bir oğlum var.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620845)

nur.inanc 05-03-2012 01:26 PM

selamlar benim bir oğlum var..

selamlar burada olmak istememin sebebi oğlum..o bir otizmli ve konuşmuyor yedi yaşında şu an... acaba onun için bişeyler yapılabilir mi diye merak ediyorum müziği çok seviyor...daha önce kendim buna benzer bişey olabilir mi diye düşünmüştüm ..siteyi görünce çok mutlu oldum..onun için bişeyler yapılabilir mi ...lütfen yardım!!!!agl34

kutayhun 05-03-2012 01:48 PM

Cevap: selamlar benim bir oğlum var..

hanımefendi hemen lütfen yardım demek biraz insanın kendisine haksızlık.. maden oğlunuzun daha da iyi olmasını istiyorsunuz ki emin olun biz de istiyoruz.. ilk önce siteyi bir okuyun... mesela sitenin rehber bölümü var.. onu okuyun... daha sonra sitenin üyeleri yöneticileri var onları bir takip edin... artı.. ücretlitelkinler var... onlara bi bakın.. ama güzel yavrunuzun durumu için ne kadar yardımcı olunabilir bunun cevabını buradaki insanların ne kadar yanıtlayabileceğini bilmiyorum.. çünkü durum tıpla ilgili... yani buradan birileri yardım edebiliriz dese bile.. bu suç oluşturabilir... o yüzden hassas bir mevzu.. o yüzden umutsuzluğa kapılmadan siz ilk önce bir siteyi okuyun siteyle bir tanışık olun.. genel olarak insnalar ne diyor nasıl yaşıyor yaşama bakış açıları nedir.. bunu anlayın.. çünkü belki ilk önce size ve eşinize yardım gerekiyordur.. psikolojik olarak... yaşam, tıp, olasılıklar.. bence çocuğunuza yardım etmeden önce ilk önce siz kendinizi site aracılığıyla güzelleştirin.. daha güzel olun.. daha mutlu daha güvenli.. sonra çocuğunuza geçin ya da geçelim... diyeceğim budur... siz güçlü olmazsanız belki çocuğunuza ilk fırsatta yardımcı olmak da bir işe yaramayacaktır... bundan dolayı dedim.... saygılarımla...

bigokyanus 05-03-2012 03:10 PM

Cevap: selamlar benim bir oğlum var..

Geçen hafta TRT Müzik kanalında bir otizmlinin tanıtımı vardı. Annesinin çabaları ve kızın müthiş gelişimi , öğretmenleri bile şaşırmıştı.
Anne demeyi bile geç yaşta öğrenmiş olmasına rağmen ki sanırım 7-8 yaşlarında söylemiş ilk defa , tüm müzik aletlerini çok süper bir başarıyla çalıp şarkılarını söyler olmuş.
Çok güzel bir konuşma yaptı , ilkokul , ortaokul ve liseyi başarıyla bitirmiş ve konservatuara birincilikle girmiş bir genç kız.
Neden sizin oğlunuzda başarılı olmasın ! Sizi de tebrik ediyorum kendi halien bırakmayıp bir şeyler yapmak için uğraşmanızdan , en büyük görev size düşüyor ve hakkıyla başaracağınızdan eminim . Anne- oğul arasında her zaman çok güzel ve çok güçlü bir bağ vardır , ne mutlu ki tertemiz kalpli bir oğlunuz , çabalayacağınız ve sonucunu güzel alacağınız bir sınavınız var.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:15 AM.