Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   MERHABA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620622)

cekingeno 30-01-2012 02:17 AM

MERHABA

NİCK' im dende anlaşılabileceği gibi hem çekingen , hem asosyal(önceden değildim ) , hem canı sıkılan , hem olumsuz , hem hem hem diye gider kendimi anlatsam arkadaşlarım. Yaş 17 oldu sorunlar doldu , hayata mutlulukla bakan ben artık üşengeç ve mutsuz oldu ... Ailemle sorunlar yaşıyorum ( babamla karşı karşıya bile geldik ) , okulda mutsuzum , derslerim desen mat ve geo battı ( önceden iyiydi aslında ) Arkadaşlar liseye geçtim babam başladı bana örnekler vermye çalısırsan okursan şöyle olur ,yok okumazsan böyle olur gibilerinden . bende bıkmıştım amaaaaaan olum boşver dedim. çünkü sıkılmıstım ders çalışmak istesemde çalısamıodum çünkü babam bıktırmıştı . lise bir de zarzor geçtim 68 kg den 52 kiloya düştüm düşünün kaç zayıfım var ve düşünün kaç gece uykusuz kaldım ... velhasıl arkadşlar umutlarım uçtu gitti. Sevdiğim bir kız arkadaşım var ah... o değilmi beni benden alan saçlarını savuruşuyla neyse... daldım gittim bi an . Bu kıza şiirler yazdım , çünkü gözlerimi gözlerinden kaçırıyordm . Bir gün kendime dedim ki artık çekingen birisin . gerçektende çekingen olmaya başladım . arkadşlar önceleri kızlarla dostça konusan ben artık konusamıyorum . yanlızdım kabuguma çekilmiştim . Yanlış art niytle yaklaşmadım kızlara böyle düşünenler eğer varsa biraz düşünsünler uzun uzun doğruyu bulacaklardır. Neyse... Dostlarım kişisel gelişim kitapları okudum beni 1 hafta gaza getirdiler . 1 hafta sonra etkileri sona erdi . Tıpkı bir ağrı kesici gibi. 3 aydır spor yapıyorum bir uğraş olsun diye. ama ben yine aynı ben ... değişen yok bana lütfen yardımcı olun... :) Öneri tavsiye vs hepsini bekliyorum ...

maxhealth 30-01-2012 02:29 AM

Cevap: MERHABA

Merhaba forumumuza hoşgeldiniz.Değişmek istiyorsanız tam yerine geldiniz.Öncelikle Ego güven ve Suçluluk duyguları telkinlerini dinlemeye başlayarak ilk adım atmış olursunuz.Forumda ki yazıları okuyarak ta kendinizi geliştirmenize devam edebilirsiniz.Oldukça faydalı bilgiler vardır.Kendinize nasıl hitap ediyorsanız o hitaba uygun davranmaya başlamanız çok normal.Lütfen kendiniz hakkında olumlu ve faydalı sıfatları kullanın göreceksiniz ki zamanla daha da iyi oluyorsunuz.Kişisel gelişim yolculuğunuzda kolaylıklar dilerim.

cekingeno 30-01-2012 02:34 AM

teşekkür ederim hemde çoook :)

maxhealth 30-01-2012 02:40 AM

Rica ederim.Sizden de tek ricam lütfen olumlu olumsuz etkilerini paylaşın.Hem sizin hem de başkaları için daha faydalı olur.

Işıldayan Safir 31-01-2012 03:06 PM

Merhabalar,

Sorun nerede başlıyor biliyor musun? Kurtarıcı aramakta. Kendi kendini sen değiştirebilir, dönüştürebilirsin. Kurtarıcın kendinsin. Bu yolda kullanacağın, yararlanacağın her şey birer araç olur. Bir derse çok çalıştığında ve başarılı olduğunda bunu sen başarmışsındır. Bu amaçla yararlandığın kitap bu başarında bir araçtır. Eğer bir şeyi isteyip çabalarsan başarılı olursun.

Bir de 1 haftada değişim beklenilmesini anlamıyorum ben. Hayatta herkes sorunlar yaşıyor. Farklı şekillerde, farklı boyutlarda ama yaşıyoruz. Değişimi yaratan şey olaylara yaklaşım biçimimizdir. Kimisi atlatacağım, üstesinden geleceğim ya da bu olaydan öğrenmem gereken şeyler vardır der, kimisi de dertlerinin esiri olur. Hepsi birer seçimdir.

Çabalamadan başarı gelmiyor. Çoookkk fazla kitap oku lütfen. Kendine bir hedef belirle. Hatta yaz bunları. Hedef 101 çalışması yapabilirsin. Çekingensen ego-suçluluk ve kendine güven telkinlerini dinlemeye başla. Daha sonra sosyallik artırıcı dinleyebilirsin.

Sevgilerimle. actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 PM.