![]() |
ben geldim Merhabalar,ben sizi kendimi çok kötü, değersiz hissettiğim bir zamanda keşfettim.Barış TV de izledim çok hoşuma gitti.Siteyi çok beğendim.İnanın çok ihtiyacım var aslında ben kendimi iyi hissederdim. Her zaman kendime güvenirdim.Ama çevremdeki insanlar beni yıktılar.Kendime inancım kalmadı. Artık sizinleyim....beni aranıza kabul eder misiniz.y789 |
Cevap: ben geldim Hoş geldiniz :) |
Cevap: ben geldim Aramıza hoşgeldiniz. Bizimle yaşantılarını paylaşmayı seçen herkesi kabul ederiz. Biz birlikte öğreniyor birbirimize destek oluyoruz. Birlikte güçlüyüz. Çevrenizde enerjinizi yok eden insanların aksine burada uhteşem bir enerjikaynağı bulunduğuna inanıyorum. Bizimle birlikte eski güzel günlerinize değil yeni ve çok daha pozitif olduğunuz günlere kavuşmanız dileğim. Mutlu ve umutlu kalın. Sevgiler... |
Cevap: ben geldim Hoş geldiniz:) |
Cevap: ben geldim aramiza hosgeldiniz sefalar getirdiniz.. yüreginiz güzelliklerle ve ferahlikla dolsun.. evren sizi positiv enerjisi ve gücüyle kusatsin... Yaradan daim sizinle olsun.. |
Cevap: ben geldim Alıntı:
şimdi annemi hastaneden çıkardık.. durumu betimlemeyeceğim, ama yıkılacak bir şey yok... içindeki savaşçıyı sal ve gerçek bir samuray ol.. üstad seninleyiz... |
Cevap: ben geldim Hoş geldinizzz,hoş geldiniz.İyi ki geldiniz ailemiz büyüyor ne güzel :))) Mutlu kalın. |
Cevap: ben geldim Ne güzel! Hoşgeldiniz yanımıza. İyi ki de geldiniz. Başkalarına bakmayın. Herkes her şeyi söylüyor artık. Mutlu paylaşımlarda bulunmanızı ve keyifli vakit geçirmenizi dilerim. Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 AM. |