![]() |
Mutluluk Hormonu Herkese Merhaba, Ben Serotonina, yani mutluluk hormonu. Bu ismi seçtim çünkü bu hormona çooook ihtiyacım var. Özellikle de son aylarda hayatım çok kötüye gidiyor. Bu siteyi bir süredir okuyorum. O yüzden artık üye olup katılmak istedim. İnşallah beni kabul edersiniz. İyi günler... |
Cevap: Mutluluk Hormonu Ayrıca çok teşekkür ediyorum herkese şimdiden. |
Cevap: Mutluluk Hormonu Hoşgeldin, mutluluk hormonu, Bizim de sana ihtiyacımız var :) Mutlu paylaşımlar dilerim. |
Cevap: Mutluluk Hormonu Kabul etmek ne demek hoşgeldin aramıza. :)) İşe gülümsemekle başlayabilirsin. Hayat, başımıza ne gelmiş olursa olsun, devam ediyor. Gülümsemek sana bir şeyleri değiştirmende iyi bir yardımıc olacaktır. İlk başlarda zor gelse de sonra alışacaksın ve bu ruh haline de yansıyacak. Mutlu paylaşımlar dilerim. |
Cevap: Mutluluk Hormonu hoşgeldin sefalar getirdin |
Cevap: Mutluluk Hormonu hoşgeldin bitter çikolata ye ben öyle yapıyorum :D |
Cevap: Mutluluk Hormonu Hoş geldiniz gülümsemekle başlayabilirsiniz sevgilerimle :) |
Cevap: Mutluluk Hormonu Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Çok sağolun. Sizinle olmak çok iyi gelecek bana. Hoşbuldum. Gülümsüyorum sizlere dostlarım. |
Cevap: Mutluluk Hormonu kaptım tebessümü gönderdim bitter çikolatayı afiyet olsun :D hoşgeldin tekrar hep mutlu olman dileğiyle... |
Cevap: Mutluluk Hormonu bu şarkıyı hatırlattı bana.. gülümse biraz(ibrahim tatlıses) haydi durmayın öyle sevinçlerle coşalım mutluluklara doğru hep beraber koşalım bir şeyler yapmalıyız bizler yaratmalıyız huzuru bulmak için sevip yaşamalıyız gülümse biraz gülsün gözlerin gülümse biraz bitsin kederin unut dertleri kötü günleri gülümse biraz gülümse biraz bir isyan hepimizi alıvermiş yürümüş daha bu genç yaşlarda hep boynumuz bükülmüş bir şeyler yapmalıyız bizler yaratmalıyız huzuru bulmak için sevip yaşamalıyız gülümse biraz gülsün gözlerim gülümse biraz bitsin kederin unut dertleri kötü günleri gülümse biraz gülümse biraz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:40 AM. |