![]() |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Derler ki; sevgiye sabredersin adı aşk olur.. Bakıyorum da, 20 senedir kendimi üzdüğüm boşunaymış.. Sanardım ki aşık olmuşum.. Hayır, ben hiç aşık olmamışım. Aşk için önce sevmek gerek, ben hep sevmek istedim ama hiç karşılık bulamadım. Üzülüyor muyum? Hayır, ama isterim tabii bi sıkıntım olduğu zaman desteğim dayanağım olsun. Daha başka ne denebilir bilmiyorum.. |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? aşk diye birşey olsaydı.. mecnun leyladan.. romeo julietten... yusuf züleyhadan kopmazdı... demekki aşk yerine.. aklını kullanacak insanoğlu... mantık mantık... aşk ın süresi de fiyatıda bellidir... ama akıl mantık ve sevgi üçlüsü voltran gibidir.. feriştahı gelse yıkılmaz:) |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Alıntı:
Aminnn canimmmmm |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Aşk derin mevzu tabii ama bu kadar derine inmesek belki daha iyi olur. Kendini seven, samimiyetle seven insan sevgilisini/eşini de sever. Eşinde de aynı özveri olduktan sonra gerçek aşk ortaya çıkmaz mı dostlar? Önce yenilenmek, arınmak gerek bence. Sizce? |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? bence de öyle,insan önce kendini sevebilmeli ki kabul edebilmeli ki, eşini/ etrafındaki insanları da sevebilsin.. |
Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:14 PM. |