Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   tanışma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620355)

umt 26-12-2011 03:14 PM

tanışma

merhaba ben 21 yasında, evli bir bayanım.
Kıskançlığımı nasıl yenerim diye google da dolaşırken buldum burayı.Telkin falan yazıyor. Etkisi süper yazmış bazı arkadaşlar ve ilgimi çekti.Telkin insanı bu kadar etkileyebilir mi gerçekten?Eğer faydası olur ise, çok dua ederim.Çünkü eşimi deli gibi kıskanıyorum ve ikimizi de mutsuz ediyorum. Kıskançlık ve kendine güven telkinlerini nasıl dinleyebilirim acaba?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Yoksa bu yüzden saçma sapan işlere kalkışacağım.

sweeet 26-12-2011 03:34 PM

Cevap: tanışma

Aramıza hoşgeldin sevgili umt. İstediğin çözümü bulacağına inanıyorum. Ego ve suçluluk telkinlerini indirip dinlemeye başlayabilirsin. Telkinleri bu adresten indirebilirsin: http://www.telkinmp3.com/
Dinleme hakkında aklına gelebilecek tüm soruların cevabını da rehber bölümünde bulabilirsin: :)
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/
Bulamazsan tekrar soru sorabilirsin tabi ki. :)

Sevgiler.actionsmile

umt 26-12-2011 03:39 PM

çok teşekkür ederim de bu ego ve suçluluk telkini kıskançlıkla ilişkili mi dusun2yani niye bunlarla başlamam gerek söylerseniz sevinirimactionsmile

sweeet 26-12-2011 03:42 PM

Bunlar temel telkinlerdir. Temel ne kadar sağlam olursa üzerine inşa edilecek bina o kadar sağlam olur. Sitenin kurucusu Atakan Bey böyle dinlememizin daha etkili olduğunu söylüyor. Kıskançlık konusunda işine yarayacak telkin de bir sonraki aşamada kendine güven telkini olabilir. İlk dinleme döneminin ardından ego+kendine güven telkinini dinleyebilirsin.

Janer 26-12-2011 03:43 PM

Alıntı:

umt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814877)
merhaba ben 21 yasında, evli bir bayanım.
Kıskançlığımı nasıl yenerim diye google da dolaşırken buldum burayı.Telkin falan yazıyor. Etkisi süper yazmış bazı arkadaşlar ve ilgimi çekti.Telkin insanı bu kadar etkileyebilir mi gerçekten?Eğer faydası olur ise, çok dua ederim.Çünkü eşimi deli gibi kıskanıyorum ve ikimizi de mutsuz ediyorum. Kıskançlık ve kendine güven telkinlerini nasıl dinleyebilirim acaba?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Yoksa bu yüzden saçma sapan işlere kalkışacağım.

eşin daha ne istiyor :) .. kıskanılmak kadar güzel birşey varmı .. bu değer verdiğini gösterir .. neyse sweeeeeeet her zamanki gibi en doğru şekilde söylemiş yapman gerekenLeri ..

umt 26-12-2011 03:43 PM

a bir de koyduğunuz link müzik sadece

umt 26-12-2011 03:45 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814888)
eşin daha ne istiyor :) .. kıskanılmak kadar güzel birşey varmı .. bu değer verdiğini gösterir .. neyse sweeeeeeet her zamanki gibi en doğru şekilde söylemiş yapman gerekenLeri ..

girlhaha dozu kaçıyor benim kıskançlığın. ama o kadar mı kötü bir duygu olur ya kıskançlığı hissettiğim anda nefesim kesiliyor halsizleşiyprum ve başım dönüyor onun için güzel olduğunu varsaysakta benim için felaketagl34

sweeet 26-12-2011 03:53 PM

Bakın bu telkin mp32lerinde bilinçaltımızın duyabileceği şekilde kaydedilmiş telkin metinleri yer almaktadır. Yani bunlar sadece müzik değildir. Bu telkin metinleri yine forumda paylaşılmıştır. İçinizin rahat etmesi için okuyabilirsiniz. Hep olumlu kalıpların yer aldığı metinlerdir. Bunları dinlemek sizi olumsuz düşünce kalıplarınızdan kurtarabilir. Böylece kıskançlık sorununuza da çözüm olabilir.

Bu yöntem bir çok yöntemden daha hızlı ve etkili sonuçlar verir. Biraz daha araştırmacı olmayı seçip okursanız forumda fayda gören bir çok insan olduğunu anlarsınız. Bu fayda gören insanlardan biri de ben olduğum için size gönül rahatlığı ile tavsiyede bulunuyorum. Uygulamak ve araştırmak sizin seçiminiz gerisi size kalmış.

İyi günler.

sweeet 26-12-2011 04:02 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814888)

Sen böyle diyorsun ya Janer senin başına kıskanç bir sevgili gelebilir. Allah gönlüne göre versin ne diyim. :D

Bence daha güzel birşey var.:) Kıskanmadan koşulsuz sevebilmek ve sevilmek.

Ayrıca kendine güvenen insan neden kıskanır? Karşılıklı güven bir ilişkiyiuzun süreli ve sağlıklı kılacak en önemli faktörlerden biri. Diğer yandan dürüstçe, şeffaf bir iletişim kurabilmek de çok önemli.

umt 26-12-2011 04:03 PM

evet biraz araştırınca anladım bende konuşan bir adam bekliyordum:) arkadan hafif fon falan ilginçmiş:) teşekkürler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:25 PM.