![]() |
ben de yeni geldim herkese merhaba. panik atak için araştırma yaparken tesadüfen buldum bu siteyi. aranızda yeniyim. telkinlerden bazılarını indirdim am henüz dinlemeye cesaret edemedim. benim p.atağım midemi çok etkiliyor. 1 aydır midemden feci durumdayım. telkinlerin çoğu kişide başağrısı ve mide bulantısı yaptığını okudum forumda; uzun süredir de huzursuzluk ve mide sorunları yaşadığımdan cesaret edemedim. adminlerden ve benden daha tecrübeli sizler umarım yardımcı olursunuz bana. huzursuzluk ve mide sıkıntıları için ne şekilde dinlemem konusunda. hepinize şimdiden teşekkür ederim. |
Cevap: ben de yeni geldim Hoş geldiniz Pandora ; Bahsettiğiniz şikayetler herkeste ortaya çıkmıyor mesela bende baş ağrısı ya da bulantı olmadı. Bu konuda sizin hassasiyetiniz var şimdi şartlanmışsınızdır illaki başınız ağrıyacak mideniz bulanacak :) 2 hafta oldu ben dinleyeli her şey çok normal uyku düzeni mükemmel oldu bende .. Vakit kaybetmeden rehber bölümünü de takip ederek dinlemenizi başlatınız KEYİFLİ SÜREÇLER DİLİYORUM SEVGİLER ,, |
Cevap: ben de yeni geldim bizim verebileceğimiz tavsiyeler ancak ne şekilde dinleneceği konusundadır. ancak huzur ve sağlık sıkıntılarında bunu ancak adminler yapar. şuan ben ne söylersem yanlış olabilir. adminlere danışmanızı öneririm :) |
Cevap: ben de yeni geldim Sen de mi yeni geldin ? Hoşgeldin öyleyse sevincli İyi forumlar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:22 AM. |