![]() |
Hepinizi selamlıyorum. Merhaba, Uzun zamandır, bir konu aradığımda ilk sayfada çıkan sitelere girerim ama üye olmayı nedense düşünmem. Sanırım bunun bir nedeni de sürekli bulunduğum forumun yeterli geldiğini düşünmemdi. Şimdi eksik birşeyler varmış gibi geliyor ve süreç buraya getirdi. Bir nedeni vardır diyorum ve içten paylaşımlarınızın bana çok iyi geleceğini biliyorum. Reiki 1'e uyumlandım bir süre önce. Ayrıca matrix enerjisi, kuantum dokunuş, ho'oponopono, eft, telepati ve meditasyon yoğun olarak ilgilendiğim konular. Eminim burada çok şey öğreneceğim daha. Site kurucu ve yöneticilerine ve paylaşımlarıyla bize ışık tutan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. |
Cevap: Hepinizi selamlıyorum. biz de sana teşekkür ederiz,hoşgeldin aramıza:)) değerli bilgilerinizi burdada paylaşmanızı bekliyorumcat56 |
Cevap: Hepinizi selamlıyorum. Bildiğiniz ve öğrendiğiniz konu ve yöntemler ile paylaşımlarınızı bekliyoruz Hoş geldiniz yanımıza Sevgiler ,, |
Cevap: Hepinizi selamlıyorum. Ooo deneyiimli bir üye gelmiş :) aramıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlar. |
Cevap: Hepinizi selamlıyorum. Hoşgeldiniz, Mutlu Paylaşımlar sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 PM. |