\"Hayatimdegisti.com

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Çok çaresiz hissediyorum :(( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=619880)

gzdylmz 13-10-2011 03:41 PM

Çok çaresiz hissediyorum :((

Sevgili arkadaşlar. Son çareyi burda buldum. Sevdiğim kişi tarafından sevilmiyorum, takıntılarım çok fazla bu yüzden kendimi ondan uzak tutamıyorum. Hayatımın odak noktasında ve ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. Sırf bu açıdan kendime olan güvenimi yitirdim ve sürekli ağlıyorum. Yardımlarınızı esirgemeyin benden lütfen...

RimA Vita Perfetto 13-10-2011 03:55 PM

ÇARESİZ DEĞİLSİN..

Gözdecim yetiştim.. enerjin beni çağırdı.. forumdan uzak kalmaya karar vermiştim. neyse..
yaşadığın şeyin kat kat kötüsünü yaşadım.. telkinlere başla derim.. bana çok iyi geldi.. özelden de konuşabiliriz dilersen sonra. sana bir kaç link atayım onları oku... akşam gönderebilirim inşallah..
arkadaşlarımın çok değerli yorumlarını da oku tabii ki. mutlu olmaya karar verdiğinde mutlu olacaksın...

Janer 13-10-2011 04:12 PM

Cevap: Çok çaresiz hissediyorum :((

sen neden üzülüyorsun eğer kendine güveniyorsan sen onu kaybettiğine üzülme bırak o seni kaybettiğine üzülsün ! hayatta çok güzel şeyler var . yapılacak çok iş var . Tam olarak bilgilerini bilmiyorum ama sevgilinden ayrıldığına göre yaşın fazla değildir . neyse demek istediğim kendine yeni bir yol ciz ve daha sonra bu yolda başarıyı yakarlarsan zaten hayatına baska birileri girecektir sadece kendine güven unutamam diye bir şey yok .. Burada olan telkinleri dinle ... kendine iyi olabilecek şeyler yap .. bir hedef belirle ve o hedef için eyleme geç .. Başlıktan yola çıkarak : Çaresizseniz , çare sizsiniz ;)

sweeet 13-10-2011 06:02 PM

Alıntı:

gzdylmz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808744)
Sevgili arkadaşlar. Son çareyi burda buldum. Sevdiğim kişi tarafından sevilmiyorum, takıntılarım çok fazla bu yüzden kendimi ondan uzak tutamıyorum. Hayatımın odak noktasında ve ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. Sırf bu açıdan kendime olan güvenimi yitirdim ve sürekli ağlıyorum. Yardımlarınızı esirgemeyin benden lütfen...

Merhaba sevgili Gözde. Bak canım bir kere son çareyi burda bulduysan demek ki çaresiz değilsin öncelikle aramıza hoşgeldin. Hayatında değiştirmek istediklerini gerçekleştirmek için çok güzel bir adım atmışsın.

Hayat her şeye rağmen, nefes aldığın her an çok güzeldir. Dün gitti, yarın meçhul ise en iyi an şimdi ki anı olabilecek en iyi şekilde yaşamaktır. Anı güzel yaşayabilmek için üzülmeyi bırakmak iyi bir tercih olsa gerek. İnanırsan durumları düzeltmek konusunda bir çok şeyin elinden geleceğini görürsün.

Mutlu günler dilerim.
Umut dolu olmanı ve gün be gün farkındalıklarını artırmanı dilerim.

O zaman anlayacaksın etrafında sorunları çözebilmen için ne kadar çok fırsat olduğunu.

gzdylmz 13-10-2011 06:54 PM

Cevap: ÇARESİZ DEĞİLSİN..

Arkadaşım ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Mutluluğa gerçekten hasretim bi gün neşeli bi gün ağlayan biri olmaktan sıkıldım. Benimle ilgileniyor olmanız beni nasıl huzurlandırdı anlatamam :))

gzdylmz 13-10-2011 06:58 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808754)
Merhaba sevgili Gözde. Bak canım bir kere son çareyi burda bulduysan demek ki çaresiz değilsin öncelikle aramıza hoşgeldin. Hayatında değiştirmek istediklerini gerçekleştirmek için çok güzel bir adım atmışsın.

Hayat her şeye rağmen, nefes aldığın her an çok güzeldir. Dün gitti, yarın meçhul ise en iyi an şimdi ki anı olabilecek en iyi şekilde yaşamaktır. Anı güzel yaşayabilmek için üzülmeyi bırakmak iyi bir tercih olsa gerek. İnanırsan durumları düzeltmek konusunda bir çok şeyin elinden geleceğini görürsün.

Mutlu günler dilerim.
Umut dolu olmanı ve gün be gün farkındalıklarını artırmanı dilerim.

O zaman anlayacaksın etrafında sorunları çözebilmen için ne kadar çok fırsat olduğunu.

Çok teşekkürler. Bugünün değerini bilmem gerektiğini biliyorum. Sorun bunu başaramamam. Her gün değişik bir ruh halindeyim. Gün geliyor umursamamam, düşünmemem, kendim için yaşamam gerektiğini düşünen ve başarabilen biri oluyorum. Fakat gün geliyor kendi öğütlerimin içinde boğuluyorum sanki. Bu düşünceler yalanmış gibi yapaymış gibi geliyor.

gzdylmz 13-10-2011 07:01 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808749)
sen neden üzülüyorsun eğer kendine güveniyorsan sen onu kaybettiğine üzülme bırak o seni kaybettiğine üzülsün ! hayatta çok güzel şeyler var . yapılacak çok iş var . Tam olarak bilgilerini bilmiyorum ama sevgilinden ayrıldığına göre yaşın fazla değildir . neyse demek istediğim kendine yeni bir yol ciz ve daha sonra bu yolda başarıyı yakarlarsan zaten hayatına baska birileri girecektir sadece kendine güven unutamam diye bir şey yok .. Burada olan telkinleri dinle ... kendine iyi olabilecek şeyler yap .. bir hedef belirle ve o hedef için eyleme geç .. Başlıktan yola çıkarak : Çaresizseniz , çare sizsiniz ;)

Arkadaşım bu arada 1 senedir karşılıksız sevdiğim biri, yani ayrılma olayı falan yok. Karşılıksız seviyorum o bunu biliyor ve itilebildiğim kadar itiliyorum...

gzdylmz 13-10-2011 07:04 PM

Cevap: ÇARESİZ DEĞİLSİN..

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808747)
Gözdecim yetiştim.. enerjin beni çağırdı.. forumdan uzak kalmaya karar vermiştim. neyse..
yaşadığın şeyin kat kat kötüsünü yaşadım.. telkinlere başla derim.. bana çok iyi geldi.. özelden de konuşabiliriz dilersen sonra. sana bir kaç link atayım onları oku... akşam gönderebilirim inşallah..
arkadaşlarımın çok değerli yorumlarını da oku tabii ki. mutlu olmaya karar verdiğinde mutlu olacaksın...

Bu arada özelden de konuşmak isterim canım müsait olduğun bir zaman :))

RimA Vita Perfetto 13-10-2011 07:54 PM

elbette...

lanterna viridis 13-10-2011 08:13 PM

merhaba gözde aramıza hoşgeldin.ben senden yaş olarak büyüğüm ..hatta birçok arkadaştanda büyüğüm.çok kötü zamanlar geçirdim.beni yakından tanıyan arkadaşlar bilirler.böyle çaresiz bir zamanda tesadüfen bu siteye rastladım.destek olan o kadar tatlı arkadaşlar varki burda kesinlikle kendini yalnız hissetmezsin.onlar kendini bilir değil mi rima:))) .hayata burdaki tatlı kardeşlerim ve arkadaşlarım sayesinde ,halen zorlukları tam aşamama rağmen umutla bakıyorum ve dimdik ayaktayım.çok gençsin.çok uzun bir hayat var önünde .bırak hayat sana aksın..hiçbirşey üzülmeye değmez...rima ,sweet başta diğer tecrübeli arkadaşlar ve ben dahil sana her konuda seve seve yardıma hazırız.burası bunun için var.....hoşgeldin ve umarım yüzünde kocaman bir tebessüm oluşmaya başlamıştır. rimanında dediği gibi ...telkinlerle başla....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:15 AM.