![]() |
bakarmısınız rica etsem ben daha tam olarak yani düzenli bir şekilde dinlemiorm. Yeni başladım gibi bir şey aslında başlıorm 1 saat dinliorm bırakıorm 1 hafta - 1 ay sonra aklıma bir sorunum gelior tm hayatin değişti var diorm. 2 sorum var4897 1.Rehberde ego ve suçlulukla başlayın yazıor ama ben eksiklerimin olduğundan başlıorm bu doğrumu? 2.Ayrıca mesela kızlara tam açılamıorm seni seviorm demeye utanıorm bu utangaçlığı yenicek bir telkin önerir misiniz? şimdiden size teşekkürlerO025889 |
Cevap: bakarmısınız rica etsem Alıntı:
demem o ki tek bir sorununa odaklanma sevgili miku..sen dinlemeye doğru olandan başla derimmusic45 sevgiyle kal.. |
Cevap: bakarmısınız rica etsem o telkinler diğerlerinin etkisi için önemli bir kapı açıyor diye düşünüyorum mutluluklar |
Cevap: bakarmısınız rica etsem bir de şunu sorucam ego ve suçluluk dinlerken ikisinide aynı andamı dinlicem ? yok sa mesela 4 saat ego dinledikten sonra hemen ardından yine 4 saat suçlulukmu? |
Cevap: bakarmısınız rica etsem Alıntı:
4-4 ayırman iyi olmuş.. hemen ardından dinlemen şart değil sanırım.. yani gün içinde istediğin saatlerde dinleyebilirsin. diğer arkadaşlar da yorum getirsin ona göre dinlersin.. music45 |
Cevap: bakarmısınız rica etsem http://www.hayatimdegisti.com/forum/...lemeyiniz.html atın mp3leri playerınıza , karışık çalsınlar isterseniz her iki telkinin değişik versiyonlarınıda indirip böyle bir playlist yapın |
Cevap: bakarmısınız rica etsem Hoşgeldiniz. actionsmile |
Cevap: bakarmısınız rica etsem hoşgeldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:43 AM. |