![]() |
Merhaba ETKİLİ KONUŞMAK İSTERİM... Slm site hakkındaki videoyu izledim ilgimi çekti siteye üye oldum.... eğer yeni üye olduysanız mesajın devamını bırakın uzmanları okusun bu kadarı size yeter... 17 yaşındayım. Üvey annemle 6 senedir yaşıyoruz 3 kardeşiz (e) ee 6 sene az değilya hiç bir şey orjinali kadar dayanmaz... oda yıprandı tabii... çoğu zaman söylenir hatta ilk defa sabah babamla işe giderken uykuda bile sayıklarken söyleniyordu (( babam bi şiiiiiiit dedi sustu:)) bazen de iyice küsüyor konuşmuyor ben yine alttan alıyorum (her zaman değil yane sınıra gelince ) 30 dk piskiyatrist gibi konuşuyorum falan filan barışıyorum... 2 saat veya ertesi gün aynı değişen birşey yok yine fabrika ayarlarına geri dönüyor... yatınca bios res oluyor hatta yatmadanda oluyor. yani ne kadar konuşsak boş... Birazda kendimizden bahsedelim kendimde noksan gördüğüm şey Etkili ve düzgün konuşmak yani bu olayın çözsem benden iyisi yok... e tabi böyle bir sorun da herşeyi etkileye biliyor ince işler falan filan .... anasınıfından beri fazla arkadaşım olmadı genelde tek takılırım kafa dengim olursa onlarla takılırım heptende uzak kalamayız ama genelde böyle malesef... kitap okumak ne kadar düzeltebilir bilmiyorum ilk okulda liste vardı onlardan okudum 7. sınıftada monte kristoyu okudum o kadar kitapla fazla aram yok... he sevmiyormuyum seviyorum mesela monte çok güzeldi 12-1 e kadar devam etiğimi hatırlarım şimdi Lise 3 olduk 1 dersten ortalamayla geçtim... hiç kendine bakım yapan biri değilim çoğu kişiden hijjenimdir ama doğru düzgün saç bile yapamam... öneri bir mp3 varsa mail olarak linkini atarsanız sevinirim... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 AM. |