![]() |
bana bi el atın daha toyum ;) Aranız yeni geldim arkadaşlar fakat bir sorunum var galiba sosyal fobiyim.Bilmiyorum ama milleti kendimden üstün görüyorum.Bu yüzden millete acılamıyorum pek fazla samimi arkadaşım yok.Birisiyle 1 ay konusmayınca sanki beni unuttular die aklıma gelio bu da benim sinirimi bozuyo halbuki onlar öyle düşünmüyor.Bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var.ağla2 |
Cevap: bana bi el atın daha toyum ;) hoşgeldin tabi yardımcı olacağız forumda gez ve oku herşey senin için |
Cevap: bana bi el atın daha toyum ;) hoşgeldin sefalar getirdinn...sabahları aynanın karşısında kendimi seviyorum demekle başlayabilirsin..sen kendini ne kadar seversen o kadar sevileceksin..yada kimin seni sevdiği umrunda olmayacak.. |
Cevap: bana bi el atın daha toyum ;) eyw saolun bugun basladım siteye güzel görünüyo tatlı geldi :D insallah devamı gelir. |
Cevap: bana bi el atın daha toyum ;) Alıntı:
|
Cevap: bana bi el atın daha toyum ;) Hoş geldin , her şey güzel olacak sadece inan ... |
Cevap: bana bi el atın daha toyum ;) Yanımıza hoşgeldiniz. Önceden ben de öyleydim. Herhalde insanın kendi değerini düşürmek için uygulayacağı en daha etkili bir yöntem olamaz. Telkinlerden çokca yararlanabilirsiniz. Bunun dışında özgüven kazanmak üzerine kitaplar da okumanızı öneririm. Başlangıç için de kendinizi olumsuz sıfatlarla etiketlememenizi tavsiye ederim. Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:19 AM. |