![]() |
yardımmmm!!! merhaba bu siteyi tesadüf eseri buldum anlamadığım bi yer var bu telkinler ne kadar süreyle dinliycez bide bu sitedeki bütün telkinleri indircekmiyizz bide herhangi bi ücret ödenmesi gerekiyomu yani cd falan diyo telkinler işe yaramzsa cd mi alcaz haa bu arada ben bi sosyal sobi hastasıyımm:( yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürlerrsevincli |
Cevap: yardımmmm!!! sizede merhaba güzel bir tesadüf http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ burayı inceleyin sorularınıza cevabı bulacaksınız :) |
Cevap: yardımmmm!!! merhaba sevgili temayüz, anlaşılan henüz çok yenisin.ben de yeniyken senin gibi telaşlıydım.ama telaşa hiç gerek yok.önce rehber bölümüne dikkatle incele.orda seni yönlendirecek yazılar zaten.sonra stenin diğer bölümlerini de yavaş yavaş incele.göreceksin bir ay sonra birçok şey değişecek hayatında.bir çok konuya vakıf olacaksın... ben de eski bir sosyal fobikim.bir çok yöntemi uygulayarak bunu yenmeye çalışıyorum. kolay selsin...sevgiler...actionsmile |
Cevap: yardımmmm!!! dinlemen sonunda güzel sonuç alman dileğiyleeee |
Cevap: yardımmmm!!! çok teşekür edrimm sağolun peki bi şey daha sorcam bu suçlulk ve ego telkinlerini 2 haftamı dinliycem sonramı forumdaki telkinleri ekliycem:) |
Cevap: yardımmmm!!! aynen. sırasıyla ihtiyaç duyduklarını ekleyebilirsin |
Cevap: yardımmmm!!! peki son sorum kusura bakmayında ımmm şey yani bu telkinleri 8 saat boyunca hiç ara vermedenmi dinliycem bide mesela hem suçluluk telkinini hemde ego güçlendiriciyi birliktemi dinlycemm yani demek istediğim 1 hafta suçlulk telkinini 1 haftada egoyumu dinliycem beni bu kıonuda aydınlatısanız sevnrmm:) |
Cevap: yardımmmm!!! sevgili temayüz illa 8 saat ara vermeden dinlicem diye bişi yok.istediğin zaman dinler,istediğin zaman ara verirsin.telkinleri ayrı ayrı değil,birlikte dinle.sevgiler,başarılar...actionsmile |
Cevap: yardımmmm!!! tamam inşaallah deniycem teşekürler:) |
Cevap: yardımmmm!!! Genel Kullanım Rehberimizde tüm merak ettiklerinizin yanıtlarına ulaşabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...inleyebilirim/ Aramıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlar dilerim. Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 PM. |