| ||||||||||
|
Forum ve Tanışalım Bakarmısınız :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bilinçaltına çok köklü bir şekilde yerleşmiş değersizlik inancı, başarısızlık inancı vs vs. kısacası herhangi bir olumsuz kalıp yoksa telkinlerin dalgalanma yaratacağını zannetmiyorum. benim telkin yelpazem çok geniş, bazen kilo verme grubumu dinliyorum, bazen başarı telkinlerimi, bazen de değer özgüven grubumu... ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() bilinçaltına çok köklü bir şekilde yerleşmiş değersizlik inancı, başarısızlık inancı vs vs. kısacası herhangi bir olumsuz kalıp yoksa telkinlerin dalgalanma yaratacağını zannetmiyorum. benim telkin yelpazem çok geniş, bazen kilo verme grubumu dinliyorum, bazen başarı telkinlerimi, bazen de değer özgüven grubumu... bunlardan bende tek dalgalanma yaratan grup sonuncusu mesela... diğerleri direk olumlu etki ediyor ama kendini kabullenme, kendine güven telkinlerine çok direnç gösterdi bilinçaltım çünkü geçmişte yerleşmiş inançları yıkıyorsun bu da kolay olmuyor.. :) ama gene de dalgalanma yaşamaktan korkmanı gerektirecek bişey yok çünkü bu iyiye işaret :)
__________________ ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Forum ve Tanışalım Bakarmısınız :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bilinçaltına çok köklü bir şekilde yerleşmiş değersizlik inancı, başarısızlık inancı vs vs. kısacası herhangi bir olumsuz kalıp yoksa telkinlerin dalgalanma yaratacağını zannetmiyorum. benim telkin yelpazem çok geniş, bazen kilo verme grubumu dinliyorum, bazen başarı telkinlerimi, bazen de değer özgüven grubumu... ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi