![]() |
Merhaba ben Muammer ULUTAŞ. 20 yaşındayım. Erzurum ATATÜRK Üniversitesinde işletme okuyorum. benim 2 sorunum var. 1. kendine güven 2. göz teması. özellikle 2. en sıkıntılı olan.umarım burada aradagım şeylerin cevabını bulabilirim.nerden başlamam gerek onuda pek bilmiyorum. |
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz aramıza... Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Merhaba hoş geldiniz :) |
Cevap: Merhaba hoşgeldin muammer. erzurumlu musun,öğrenci olarak mı ordasın? |
Cevap: Merhaba merhabalar...ben nazlı k.maraş'tan...:) |
Cevap: Merhaba Aramıza hoşgeldiniz berregul. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Merhaba merhabaaaaactionsmileben de ataturk unıversıtesınde okuyorum. cografya ogrtart56art56 sorunlarını cozecegıne ınanıyorum. kıtap da okumalısın bence bu konularla ılgılı. hosgeldınny789 |
Cevap: Merhaba Alıntı:
erzurumlu değilim.ögrenci olarak bulunuyorum |
Cevap: Merhaba Alıntı:
merhaba önereceginiz bir kitap var mı acaba? |
Cevap: Merhaba merhabaa. r. sanal ın kuantum sıcrama kıtabını tavsıye edıyorum. bırcok seyın cevabını bulacaksınız. r.sanal ın dıger kıtaplarını da okuyun. ama bununla baslayın |
Cevap: Merhaba r.sanal ın kuantum sıcrama kıtabını tavsıye edıyorum.bu konuyla ılgılı kıtap okumadıysanız ıyı bır baslangıc olur.hosgeldıınactionsmile |
Cevap: Merhaba r.sanal ın kuantum sıcrama adlı kıtabını okuyun derım. baslangıc ve anlama ıcın de bır kıtap. aradıgınız cevapları ve nasıl bır yontem kullanmanız gerektıgını bulacaksınız. daha sonra da 21 gunluk suren bır olumlama yapmanızı onerıyorum. kolay gelsın. |
Cevap: Merhaba Tamam okuyacak y789 bu kadar sevdigine gore iyi bir kitap. Acaba ben nasil bula bilirim o kitabi tum kitapcilarda varmidir? Burada Turkiye kitapcilarindan yalniz NT magazali var da. |
Cevap: Merhaba kıtapcılarda bulabılırsın. nt de olmuyor genelde. sıparıs very789 |
Cevap: Merhaba sayuri 3 kere ısrar ettigine göre kesin okunması gereken bi kitap. |
Cevap: Merhaba kesınlıkle okunması gerekkk. benım kıtaplara karsı zaafım var. sevdıgım kıtapları ısterım kı herkes okusun yararlansın. uc kere yazdıgımın farkına bıle varmamıstım. ta kı bır arkadas bunu soyleyene kadary789 sevmek dısında cok yarar gordum. farkındalık duzeyınızı arttırıyor en basta |
Cevap: Merhaba yarın kahvaltıdan sonra ilk işim bu kitabı aramak olucak teşşekkürler ilginiz için |
Cevap: Merhaba yani. bu kadar konusmadan sonra oku artıkuy897 |
Cevap: Merhaba rıca ederım |
Cevap: Merhaba Kuantum Sıçrama ve Rıdvan beyin diğer kitapları hemen hemen tüm kitapçılarda rahatlıkla bulacağınız kitaplar arkadaşlar... Bulmakta sorun yaşamazsınız. Benim şahsi görüşüm yeni başlayanların Kuantum Düşünce Tekniği'ni okuduktan sonra Kuantum Sıçrama'yı okuması... Yalnız jasonn senin nereden başlaman gerektiği konusunda benim öncelikli tavsiyem telkinlerden kesinlikle yararlanman olacaktır. Sevgiler... actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 AM. |