Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Merhaba (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=619178)

Gagna 02-07-2011 10:59 PM

Merhaba

Merhaba. Siteyi tesadüfen buldum ve içeriği oldukça ilgimi çekti. Üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim. Genel olarak hayatımdan ve kendimden memnun olmakla birlikte, yaşadığımız yer ve insanlarla ilgili günden güne artan endişelerim var açıkçası. Okudukça, dinledikçe, gördükçe böyle bir dünyada, bu sistemlere mecburen dahil kalarak, insanlığın ne olduğunu unutmuş bireylerle birlikte yaşamak istemediğimin farkına varıyorum her defasında. Birçok sivil toplum kuruluşuna üyeyim ancak ne yazık ki yapılabilenler sınırlı. Bu forumdan öğreneceklerimle hem kendime daha kaliteli bir yaşam sağlayabilmeyi, hem de beni asıl umutsuzluğa sürükleyen bu problemlerle ilgili yapabileceklerim(iz) konusunda motivasyon kaynakları bulmayı amaçlıyorum. Mutlu akşamlar.

maviinci 02-07-2011 11:01 PM

Cevap: Merhaba

hoşgeldin aramıza, safalar getirdin sevincli ben de üniversite 2. sınıftayım 3 e geçmek için çırpınıyorum :D İstanbul Hukuk ta okuyorum, senin bölümün nedir??

Gagna 02-07-2011 11:03 PM

Hoş buldum. Bu sıcak karşılama için ayrıca teşekkür ederim. Rusça Mütercim Tercümanlık bölümü öğrencisiyim ben de.

ogretmen 02-07-2011 11:06 PM

hoşgeldin gagna bende yeniyim sitede maviinci sanada merhaba iyi ki varsınız burası çok güzel bir site:) bende okul öncesi öğretmenliğinden bu yıl mezun oldum haftaya kpss ye giricem.

Gagna 02-07-2011 11:10 PM

Hoş buldum, siz de hoş gelmişsiniz öyleyse. Ne kadar güzel, branşınız nedir? Sınavda başarılar diliyorum, emeklerinizin karşılığını alırsınız umarım.

ogretmen 02-07-2011 11:33 PM

hoşbulduk okul öncesi branşım çok teşşekkür ederim dilekleriniz için inşallah hep birlikte hayatta başarılar bizim :)

maviinci 03-07-2011 11:53 AM

Alıntı:

Gagna Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801985)
Hoş buldum. Bu sıcak karşılama için ayrıca teşekkür ederim. Rusça Mütercim Tercümanlık bölümü öğrencisiyim ben de.

ne güzel ben de geçen yıl kazak bir arkadaştan rusça öğrenecektim ama annesi kaza geçirdi memleketine gitti geri dönmedi :/ Hayırlısı..

Alıntı:

ogretmen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801986)
hoşgeldin gagna bende yeniyim sitede maviinci sanada merhaba iyi ki varsınız burası çok güzel bir site:) bende okul öncesi öğretmenliğinden bu yıl mezun oldum haftaya kpss ye giricem.

İnşallah herşey gönlünce olur ikinizle de tanıştığıma memnun oldum :))

kuzzen 03-07-2011 01:41 PM

aramıza yenikatılan arkadaşlar .....hoşgeldinizO0

Gagna 04-07-2011 05:35 PM

Hoş buldum tekrar. Ben de memnun oldum sizlerle tanıştığıma.

zahiri 04-07-2011 07:06 PM

hoşgeldiniz ::)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:46 AM.