![]() |
tanışma merhabalar ben neriman aranıza yeni katıldım ve acemiyim umarım iyi ve güzel olan herşeyi buradan paylaşır bilgilerimizi arttırabiliriz |
Cevap: tanışma Hoş geldiniz :) |
Cevap: tanışma Tabii ki hoşgeldiniz aramıza. Sevgiler... |
Cevap: tanışma bana güler yüzle hoşgeldin diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim iyi ki varsınız partysmiley |
Cevap: tanışma hoş geldiniz aramıza:) |
Cevap: tanışma hoşgeldinizz :) olumlu gelişmeler olması dileğiylee |
Cevap: tanışma hoşgeldin sefalar getirdin..keyifli paylaşımlar.. |
Cevap: tanışma hoşgeldin neriman :) paylaşım için doğru yerdesin .. |
Cevap: bilgi selam arkadaşlar sizlere bir tavsiyede bulunmak istiyorum sanırım birçoğunuz yazar Işık Elçi yi duymuşsunuzdur ve şimdi bize yol gösteren ve ne yapmamız gerektiği konusunda bizlere Esma-ül Hüsna ve melek kartları çıkarttı ben temin ettim inanınki tuttuğunuz dilekle çektiğiniz kartlar birbirleriyle örtüşüyor ve size yol gösteriyor ve yaşamınızı kolaylaştırıyor hepinize bunu tavsiye ederim hayatınız her daim kolaylıklarla ve sevgiyle dolsun.O0 |
Cevap: tanışma Günlerimiz isteklerimiz doğrultusunda güzel, mutluluk, güler yüzle ve yaşam kaynağıyla dolsun bedenleşmiş melek arkadaşlarım |
Cevap: tanışma Merhaba, Ben Bahar. Aranıza daha önce katılmışım ama unutmuşum. Yeniden üye olmak isterken farkettim.y789Hepinize mutlu ve sağlıklı günler diliyorum.956k |
Cevap: tanışma ne güzel demekki burada olman hatırletılıyor ve doğru yer sevgiyle kal |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:32 PM. |