![]() |
merhaba arkadaşlar Gerçekten hayatım bu yaştan sonra değişirmi?Merak ediyorum. İnanmak istiyorum. |
Cevap: merhaba arkadaşlar Merhaba dönüşüm önemli olan yaş değil içindeki istek ve inanç. Ben istediğin değişimleri yaşayabileceğine inanıyorum. Aramıza hoşgeldin. Buraya üye olmak senin kendine verebileceğin çok güzel bir hediye. Mutlu, umutlu ve bol değişimli günler diliyorum senin için. :) |
Cevap: merhaba arkadaşlar Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. |
Cevap: merhaba arkadaşlar hos geldin bende yeni sayilirim degisim degisimin yasi olmaz.bugun dogum gununse mutlu yillar |
Cevap: merhaba arkadaşlar 1 ay sonra bugünmüş yanlış görmüşüm bir an :) sonra düzeltim mesajımı Özlemcim kusura bakma seni de mi ben şaşırttım. |
Cevap: merhaba arkadaşlar evet dogru 1ay sonraymis olsun biz kutlamis olduk ilk |
Cevap: merhaba arkadaşlar merhaba dönüşüm hoşgeldin aramıza hayat yaşla değil inan anında değişiveriyor. değişimi sen yeterki iste... sevgiyle ve ışıkla kal |
Cevap: merhaba arkadaşlar Alıntı:
|
Cevap: merhaba arkadaşlar fridin neler değişti hayatında ve bunu meler yaparak sağladın biraz bahsedermisn lütfen.. |
Cevap: merhaba arkadaşlar ya ben bazen mutlu oluyorum bazende bile bile olumsuzluk görmeyi seçiyorum..çok şükür iyiyimama bazı şeyleri, daha güzelleştirmek istiyorum..ama nerden başlamalıyım ne yapmalıyım hala karar veremedim:( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:20 PM. |