Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Ben ne isdeğimi bilmiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618792)

lifosea 03-06-2011 02:11 PM

Ben ne isdeğimi bilmiyorum
 
Arkadaşlar selam..

32 yaşında evli, yakında bebeği dünyaya gelecek, serbest olarak çalışan ( elk.elktro.müh. disiyim ) biriyim..

Şimdiye kadar ne yaptıysam iş hayatında tamda istediğim gibi bir mutluk içerisinde bulamadım kendimi sadanim
Forumlarda çekim yasası falan gibi şeyleri okudum..İstediği olan arkdaşların hikayelerini imrenerek okudum..
Neden mutlu olamadığımı, neden sürekli duygusal iniş çıkışlar yaşadığımı ve bununların üstesinden gelecek tekniklerin ne olduğunu bilmiyorum..
Daha doğrusu ben kendimi tanımıyorum..ne severim, ne iş yapmaktan hoşlanırım, mühendislik yapıp yapmak istemediğimi bile bilmiyorum ağla2

Anlıcanız zor durumdayım..

MarEspEraNZa 03-06-2011 02:19 PM

Cevap: Ben ne isdeğimi bilmiyorum
 
öncelikle hoşgeldiniz
imrendiğiniz arkadaşlarımızda kendilerine göre sorun ve sıkıntılar içindeydiler
sabır varsa herşey peşinden geliyor

benarapkizi 03-06-2011 04:12 PM

Cevap: Ben ne isdeğimi bilmiyorum
 
kendinizi dinlemeye ve saçma şeyler dahi çıksa yazı yazmaya gayret edin,ama sonuç almak için istikrarlı olmalısınz.. umarım çözüm bulursunuz. sevgiler.. :)

sweeet 03-06-2011 04:50 PM

Cevap: Ben ne isdeğimi bilmiyorum
 
Aramıza hoşgeldin sevgili lifosea :))

Alıntı:

lifosea Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799802)
Arkadaşlar selam..

Neden mutlu olamadığımı, neden sürekli duygusal iniş çıkışlar yaşadığımı ve bununların üstesinden gelecek tekniklerin ne olduğunu bilmiyorum..
Daha doğrusu ben kendimi tanımıyorum..ne severim, ne iş yapmaktan hoşlanırım, mühendislik yapıp yapmak istemediğimi bile bilmiyorum ağla2

Anlıcanız zor durumdayım..


"32 yaşında evli, yakında bebeği dünyaya gelecek, serbest olarak çalışan ( elk.elktro.müh. disiyim ) biriyim.." Ne kadar güzel özetlemişssin bu cümlede hayatını...

1. Öncelikle mesleğine bakılacak olursa başarılı bir bayansın. Hayatta ne istesen başarabilecek bir kişi olmalısın. Kolay kolay edinilecek bir emslek değil. :)

2. Veee çok şanslısın çünkü yakında dünyanın en kutsal ünvanlarından birini alıcaksın(yani "anne" olacaksın) ve bir mucizeyle tanışacaksın. Bebeğin senin hayatına inşallah neşe ve mutluluk getirecek. Ben henüz o şerefe nail olmadım ama bazıları şöyle diyor: "Çocuklarım hayatımın anlamı".

3. Evlisin hayatını paylaşacağın bir insan var yanında. Yalnız değilsin. Hatta çekirdek aile olcaksınız yakında. Bu konuda da şanslısın.

4. İş hayatında istediğin gibi bir mutluluk bulamadım demişsin o zaman ne istedğini biliyorsun iş açısından.

Kastettiğin sadece iş değil öncelikle hayattan ne istediğimi bilmiyorum diyorsan. İstemediklerini yaz, bir liste yap ve bunları olumlu hale getir. Yani şöyle istemediğin şey yerine ne olmasını isterdin. Öyle olsaydı ne olurdu ve nasıl hissederdin. Bunların cevaplarını bir düşün. Listeni oluşturduktan sonra da önceliklerini belirle. Örneğin bu istekler;

- Bebeğimi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek istiyorum.

- Onu en iyi şekilde yetiştirmek istiyorum.

- Ya da işinle ilgili ne istiyorsun; ne yapmak istiyorsun. (Bu istekler tamamen sana kalmış. Öyle herkese uyacak yazılı reçeteler yok. İsteklerimiz kendimize özgü)

Bazen öyle insanlar oluyor ki meslek bile değiştirebiliyor. İkinci üniversite okuyor. Daha uç bir örnek verebilirim. Ben bir insan tanıdım 40 küsür yaşında 3. üniversitesi ve akademik kariyer yapıyor şaştım kaldım. Hayran da kaldım. Karşımda canlı kanlı örnek. Hayata daima umutla bakmış. İsteklerinin peşinden gitmiş.

Eşinle ilgili istediklerin olabilir. Örnekğin sevdiğimiz insanların hep onlarda en çok sevdiğimiz özelliklerine odaklanmak bize mutluluk getirir.

Karşımızdaki insanın kim olursa olsun her özelliğini sevmek zorunda değiliz. Ama düşüncelerimizi olumlu yönde değiştirmek çekim yasasının temelidir. Olumlu düşündükçe hayatın günden güne güzelleşecek. İnsanlar senin ne kadar şanslı olduğunu söyleyip senin hayatına da imrenecek.

Forumumuzu okumaya devam et burda aradığın cevapların fazlasını bulacaksın. Burası gördüğüm en güzel kişisel gelişim sitesi. Çekim yasası gerçekten harikadır. Bununla ilgili burada bir sürü kitap tavsiyeleri bulucaksın. Motivasyon için filmler, hikayeler :))

Kendini daha mutlu ve iyi hissetmen için bir sürü hikaye, yöntem hepsi burda paylaşılıyor. İşe en kolay sahip oldukların için şükretmeye başlayabilirsin. O kadar çok şey var ki hayatta en basitinden her an nefes alabildiğimize hele de sağlıklı nefes alabiliyorsak bunun için şükretmeliyiz.

Bence o kadar zor durumda değilsin(lütfen bana kızma çok daha zor eyler yaşayan çok daha sıkıntı dolu hikayeler okudum burda). Sadece olduğundan daha iyi duruma gelmek istiyorsun.

Problemin kendini tanımamaksa o zaman kendini tanıyacak birşeyler yap. Bu konuda araştır. Olmadı kendin yapamazsan bir yaşam koçundan destek alabilirsin.

Kendini tanıdığın zaman seni neyin mutlu edip neyin etmeyeceğine daha doğru bir şekilde karar verebileceksin.

Forumdaki yazıları okumaya devam et. En kısa zamanda seni mutlu edecek olan şeylerin farkına varman dileğiyle (burda her türlü sorununu paylaşabilirsin hatta bir günlük açarsan insanlar senin gelişimini senle birlikte rahatça takip edebilir.)

Düşüncelerin olumlu olsun
Her zaman umutlu kal :)

Ve bi karar ver kendimi tanımak istiyorum de ve kendini tanıma yolculuğuna ilk adımı at (hatta bu adımı atmışsın bile çünkü burdasın bu siteyi keşfettin şanslısın, her insan gibi değerlisin ve iyi ki burdasın)
Şimdiden iyi yolculuklar... :)))

::)

bigokyanus 03-06-2011 05:03 PM

Cevap: Ben ne isdeğimi bilmiyorum
 
Merhabalar , öncelikle hoş geldin .
Anne mi olacaksın , baba mı bilmiyorum ama bir bebeğin dünyaya gelecek olması psikolojik olarak etkiliyor hem anneyi hem babayı , hatta annelerin depresyona girme ihtimalleri % 87 civarındaymış. Çok şükür ben öyle bir sendroma girmedim temennim sen dahil kimsenin girmemesi .
Öyle güzel bir şey ki bebek sahibi olmak , içinde sevgiyle büyütmek , kimsenin hissedemediğini hissetmek . Öyle güzel ki yeniden büyüyeceğini bilmek . Oğlum 25 aylık ve ben onunla tekrar büyüyor yaşayamadığım çocukluğumu yeniden yaşıyorum.

Annem diye sarılmasını , canım annem seni çok seviyorum demesini , bir gülümsemesini dünyalara değişmem .

İnan çok güzel ve mutlu günler sizi bekliyor . İşte şimdi aile olacaksınız.

İş konusuna gelince ben de mühendisim mesleğimi severek yapıyorum ama bazen keşke doktor olsaydım ya da keşke öğretmen olsaydım diyorum, bazen de keşke kendi işyerim olsaydı da daha özgür olsaydım diye içimden geçiriyorum.

İnsanoğlu olarak yetinmesini bilmiyorum sanırım , şükrettikçe mutluluğun ve huzurun artacak . Elde olmayanlara değil bir de olanlara bakalım mı?

sweeet 03-06-2011 05:12 PM

Cevap: Ben ne isdeğimi bilmiyorum
 
Eyvah! dedim hakkatten bay bayan olup olamıdğını bilmiyorum sadece bayan olduğunu hissettim ama olsun "Baba" olmak da çok güzeldir zaten o kısımdan sonra genele hitap eden şeyler yazdım. :D Pot kırdıysam affola

lifosea 03-06-2011 06:09 PM

Cevap: Ben ne isdeğimi bilmiyorum
 
Tavsiyeler için çok tşk. ederim arkadaşlar..

Öncelikle söyleyim, baba olucam :))

Sanırım ne istediğimi ve ne istemediğimi bir kağıda yazarak başlasım iyi olacak..

Birde arkdaşlar bu çekim yasası v.b şeyler için teknik ( veya uyumlama diyorsunuz sanırım ) bunları nerden öğrenebilirim..

Işıldayan Safir 03-06-2011 06:14 PM

Cevap: Ben ne isdeğimi bilmiyorum
 
Yanımıza hoşgeldiniz.

Olumlamalar kategorimizde bulunan çok sayıda konudan yararlanabilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/

Sevgiler. actionsmile

sweeet 03-06-2011 07:14 PM

Cevap: Ben ne isdeğimi bilmiyorum
 
Çekim yasası için buradaki yazıyı okumak iyi bir başlangıç olabilir. Forumdaki en poüler konulardan biri ve hiç bilmeyen biri için de güzel bir özet olduğunu düşünüyorum.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-talimati.html

lifosea 21-06-2011 01:46 PM

Cevap: Ben ne isdeğimi bilmiyorum
 
Arkadaşlar Selamalar.

Telkin cd lerini dinlemeye başladım..ilk olarak ego güven güçlendirici ile başladım..
sanırım içimde bir kıpırtı olmaya başladı 10 günün sonunda..
işe yarıyacakmı nedir :))


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.