![]() |
merhabalaar, bana da yer var mı? (: siteye az önce kaydolmuş biri olarak hepinize sebebini bilmediğim bi mutlulukla merhaba diyorum actionsmile telkinli mp3leri görüp geldim siteye biraz da araştırdım ama bu konuda bilgili birinin bana detaylı bilgi vermesini istiyorum eğer mümkünse.. ilk önce suçluluk duyguları ve beraberinde ego güçlendirici dinlenmeli diye okudum ama bunları günde kaç saat dinlicem ne kadar sürücek bu kaç gün. açıkcası hiç bişey bilmiyorum.. yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkürler :) |
Cevap: merhabalaar, bana da yer var mı? (: Yanımıza hoşgeldiniz. Rehber bölümünde sorularınızın cevabı oldukça ayrıntılı bir şekilde ve sayısını söyleyemeyeceğim kadar çok yanıtlanmıştır. İncelerseniz rahatlıkla bulabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...inleyebilirim/ Sevgiler. actionsmile |
Cevap: merhabalaar, bana da yer var mı? (: hoşbuldum :)) çok inceleme fırsatı bulamamıştım teşekkür ederim :) |
Cevap: merhabalaar, bana da yer var mı? (: yeni katılmışsın arkadaşım. hoşgeldin. bende bir kaç gün önce katıldım. işe yarıyor gerçektn telkinler merak etme. sadece sabıırla dinle. ben öyle yapıyorum. |
Cevap: merhabalaar, bana da yer var mı? (: hoşgeldin sefalar getirdin ..keyifli formlar.. |
Cevap: merhabalaar, bana da yer var mı? (: yazılan herşey için çok teşekkür ediyorum, bi kez daha hoşbuldum diyorum beni karşılayanlara :) "emili85" sabır konusunda pek iyi değilimdir ama denicem, bakalım (: gelişmeleri yazarım. herkese hayırlı günleer. |
Cevap: merhabalaar, bana da yer var mı? (: Hoş geldin :) |
Cevap: merhabalaar, bana da yer var mı? (: hoşbuldumm :) |
Cevap: merhabalaar, bana da yer var mı? (: HoşGeldin Merhaba ... Siteye 2 Güne Kalmaz Alışırsın Sıkıntı Çekmezsin art56art56 derty |
Cevap: merhabalaar, bana da yer var mı? (: Merhaba :) günlük yaşantımda da herhangi bi ortama alışma sorunu yaşamam, bu yüzden siteyle alakalı bi adaptasyon sorunum da yok :) yine de teşekkür ederim sıcak karşılama ve iyi niyet için (: size de hoşbuldum diyorm :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:36 PM. |