Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Bende hayatım değişsin istiyorum... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618351)

desire26 18-04-2011 05:30 PM

Bende hayatım değişsin istiyorum...

Merhabalar, bende hayatımı değiştirmek istiyorum , önerilerinizi ve paylaşımlarınızı beklerim...12389

gülücan 18-04-2011 08:04 PM

Cevap: Bende hayatım değişsin istiyorum...

Hoşgeldin arkadaşım.hayatından biraz bahset..hayatında değiştirmek istediğin neler var.bizde ona göre bilgilerimizi paylaşalım.illaki değerli fikirlerini yazan arkadaşlarımız olur.olmasa bile yazdıkça rahatladığını hissedersin.birde forumda yazılanları oku ve takip et..sevgiler..

desire26 18-04-2011 08:30 PM

mrb gülücan, neleri değiştirmek istediğinden bahset demişsin. Aslında benim hikayem çok özel değil bir çok insanın sık sık yaşadıkları.
2006 yılında iflas ettikten sonra sırası ile evimi,eşimi, dostumu kısacası herşeyimi kaybettim. Geçmişe baktığımda hatalarımı görüyorum ama bir türlü onları kafamdan atamıyorum, içimden hiç bir şey ama hiç bir şey yapmak gelmiyor :( :( :(
napsamda kurtulsam gene hayata sıkı sıkı bağlansam mutlu olsam ?????

yelda_k 18-04-2011 09:21 PM

hoşgeldinizzz:)

mutlu paylaşımlarrr

bluegirlx 18-04-2011 09:46 PM

Alıntı:

desire26 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796331)
mrb gülücan, neleri değiştirmek istediğinden bahset demişsin. Aslında benim hikayem çok özel değil bir çok insanın sık sık yaşadıkları.
2006 yılında iflas ettikten sonra sırası ile evimi,eşimi, dostumu kısacası herşeyimi kaybettim. Geçmişe baktığımda hatalarımı görüyorum ama bir türlü onları kafamdan atamıyorum, içimden hiç bir şey ama hiç bir şey yapmak gelmiyor :( :( :(
napsamda kurtulsam gene hayata sıkı sıkı bağlansam mutlu olsam ?????

yani sıçrama yapma vakti..değişsin o halde..956k
biz hatalarımıza deneyim olarak baktığımızda her şey daha kolay oluyor. u859sana verilen dersi aldıysan tekrar etmezz..ama özellikle kendini affetmediğin ve olanlardan kendini sorumlu tuttuğun zaman bir sonraki adımın ürkek olur. olur ve bu kaygı yeni adımını etkiler..

evet bütün yaşadıklarımızın sorumluluğunu almalıyız..ama geçmişle yaşayarak değil..anı yaşamak zorundayız..yoksa yarında şu içinde yaşadığımız an için üzülmek zorunda kalacağız..

sevgiler..

herşeyim çocuklarım 19-04-2011 05:57 PM

Alıntı:

Perpetuals Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796395)
Hoşgeldiniz..
Hayatınızı gerçekten değiştirmek istiyorsanız..Değişim başlamış demektir..Mutlu paylaşımlarda bulunmanız dileğiyle..

katılıyorum..smileydance tam da değişmek istediğinizde bu forumla karşılaştınız işte..bu sizin için büyük bi şans:zpzp: umarım hayatınızdaki herşeyi istediğiniz yönde değiştirirsinizO0

Işıldayan Safir 21-04-2011 04:50 PM

Hoşgeldiniz. actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:14 AM.