![]() |
bende geldim:) sitedeki 3.günüm.nette gezinirken buldum sayfanızı tesadüf değil biliyorum:) we okadar mutluyum ki. ilk gün 6 saat geçirdim sitede ego ve suçluluk telkinlerini diliyorum :)inanılmaz değişimler var.sizee nekadar teşekkür etsem azdır.iiki varsınız:))) |
Cevap: bende geldim:) Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: bende geldim:) közde merhaba...bende sitede yeniyim yani bu 2. günüm..dünden beri ego ve suçluluk cd lerini dinliyorum.. ama dinlemeye başladıktan biraz sonra kafamın içinde bir ağrı oluşuyor,sanki baskı oluyormuş gibi...nedenini bilemedim..sizlerdede oluyormu böyle şeyler acaba? |
Cevap: bende geldim:) dinlemeye devam et sakın bırakma beynin karşı çıkıyor bu değişimine ilk başlarda bende de olmuştu dinlemeye devam ettikçe mide bulantıları baş ağrıları bunalıma girmeler ve hatta daha kötü olduğumu bile hissetmiştim sonradan gelen mutluluk var bide daha iyi hissetmek kendine daha iyi güvenmek . tabiki bu etkiler herkeste aynı olacak diye bişey yok farklıda olabilir. daha iyi olman dileklerimle actionsmile |
Cevap: bende geldim:) Sen de hoş geldin :) |
Cevap: bende geldim:) herkess hoşgeldii :) güzel zamnlar diliorumm |
Cevap: bende geldim:) ben 3 hatadir dinliyorum daha yeni yeni bas agrilarim son buldu. Demekki icerde buyuk savas vardi :))) Guzel paylasimlar diliyorum aramiza hos geldiniz. Sevgiyle kalin |
Cevap: bende geldim:) sizede keyifli dakikalar sevgiyle kalin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:46 AM. |