![]() |
Yeni biri geldii Herkese merhaba. Sanırım diğer üyelere göre küçüğüm. 14 yaşımdayım. Ama hem gelişme çağımda olduğumdan hem de ailesel sebeplerden depresyon gibi bunalımlar yaşadım bir aralar. Üstüne bir de sınav stresi falan da var.. Bu yüzden rahatlamaya, öz güvenimin artmasına ihtiyacım var. (normal olarak topluluk karşısına asla çıkamayan biriyim. öz güvenim çok az..) Rastlantıyla buldum bu siteyi. Gerçekten hayret içindeyim. (: Umarım kısa zamanda bende etkisini görebilirim. (: Sevgilerle. |
Cevap: Yeni biri geldii Hoşgeldin :))) çok güzel bir yaştasın...Bu yaşta değişmek istemen ve farkındalığının yaşıtlarına göre daha fazla olması beni mutlu etti...İnternette dolaşırken böyle bir siteye üye olman ayrıca takdire şayan...Biliyosunki malesef yaşıtların olumlu yönde kullanmıyorlar interneti...Eğer devamlı forumlara katılır ve telkinleri dinlersen hayatın boyunca süper bir birey olaacaksın...Çünkü yaşın çok güzel, keşke bende senin yaşlarında tanışsaydım böyle şeylerle elinde çok büyük bir fırsat var bunu iyi değerlendir ablacım, ileride hemen hemen hiç sorunu olmayan doyumlu bir hayat yaşayan bir insan olacaksın inan bana sevgiler mutlu paylaşımlar :)))) |
Cevap: Yeni biri geldii Yanımıza hoşgeldin. Gerek telkinlerden gerekse birçok yararlı konudan bolca yararlanman dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Yeni biri geldii Teşekkür ederim,hoşbulduk. (: Şu ana kadar baktığım konular nefes egzersizleri falan. Bu bilgiler gerçekten çok işime yarayacak. Böyle yararlı bir site kurduğunuz için çok teşekkür ediyorum sizlere. Yalnız bir sorum var. Benim pek fazla zamanım olmuyor. Okul dershane derken eve 5'te geliyorum. 3-4 saat dinlesem yine de etkiyi görebilir miyim? Bir de tekrar tekrar mı dinleyeceğim, yoksa bir suçluluk bir ego olarak sırayla mı? Bunları cevaplandırırsanız çok sevinirim. |
Cevap: Yeni biri geldii Alıntı:
Rehber bölümünü de incelerseniz kafanızda soru işareti kalmayacaktır. Hepsi yeterli şekilde açıklanmıştır. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...inleyebilirim/ Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Yeni biri geldii merhaba hoşgeldin sefalar getirdin..telkinleri dinlmeye en kısa sürede başla ve bizimle gelişmelerini paylaşabileceğin bir günlük aç olurmu..hem bizi sevindir hem kendini..keyifli formlar.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 PM. |