![]() |
Yeni bir kişilik daha aranızda... Merhaba arkadaşlar aranıza katılmak beni onurlandırır... Farkındalık öğrencisiyim kişiliğimi kendimi psikolojimi geliştirme çabasındayım herkese başarılar idea3art56art56 |
Cevap: Yeni bir kişilik daha aranızda... doğru adrestesin orochi çabalarının hediyesini en kısa zamanda alırsın inşallah.. hoş geldin sefa geldinnn |
Cevap: Yeni bir kişilik daha aranızda... bende buna inanıyorum çünkü yarın okulum ve sınavım war yatıyor olmam gerekirken buradan ayrılamıyorum yeni yeni değişil ilgi çeken konu çok war... :)) buradaki herkese payasımlarından dolayı tesekkür etmek istiyorm :)) |
Cevap: Yeni bir kişilik daha aranızda... bende tüm yarışmacı arkadaşlarımıza başarılar dilerim bu hayat sınavında..özellikle böyle güzel bir öğrencinin sınavına..hoşgeldin sefalar getirdinn.. |
Cevap: Yeni bir kişilik daha aranızda... teşekkür ederim :))) hoş gördük hepimiz burada başarmak için varız zaten ve ben inanıyorum ki buradaki %98 insan başarıyor ve başaracak :) |
Cevap: Yeni bir kişilik daha aranızda... Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Yeni bir kişilik daha aranızda... teşekkürler hoşblduk .)) |
Cevap: Yeni bir kişilik daha aranızda... hosbulduk tesekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:58 PM. |