Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   yardım... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618115)

herşeyim çocuklarım 24-03-2011 04:59 PM

yardım...

Merhaba;
Şu anda suçluluk duygusuyla ilgili hangi mp3'ü açmak istediysem garip bi siteye beni atıyo. hayatımdegıstı.org gibi bi site..Bi yerde bi yanlışlık mı yapıyorum bilmiyorum ama sizin attığınız linklerde de aynı yere yönlendiriyo..YARDIM...

herşeyim çocuklarım 24-03-2011 05:00 PM

Cevap: yardım...

Gönderdiğim mesajın acil cevaplandırılmasını rica ediyoruuummm.

maviinci 24-03-2011 05:31 PM

evet ilk girdiğinizde üye adınızı şifrenizi yazdığınızda başta sizi başka sayfaya yönlendiriyor ama bu sayfa da girmeye devam ediyor.

bigokyanus 24-03-2011 05:56 PM

Hoş geldiniz , o siteden devam edemiyor musunuz?

Işıldayan Safir 24-03-2011 10:17 PM

Evet anladım ben sorununuzu. www.telkinmp3.com adresimize girerek ücretsiz telkinlerimizin tamamını sorunsuz olarak indirebilirsiniz.

Sevgiler. actionsmile

herşeyim çocuklarım 29-03-2011 04:42 PM

"Evet anladım ben sorununuzu. www.telkinmp3.com adresimize girerek ücretsiz telkinlerimizin tamamını sorunsuz olarak indirebilirsiniz."
İşte bu!!! Diğer linklerinizden malesef açamıyorum..Dediğim gibi beni bambaşka bir siteye atıyo.Ancak "telkinmp3"den bitakım telkinleri indirebildim..Çok teşekkürler..Yalnız belirtmeden geçemicem.Orda da bazılarını indirmeye çalışırken aynı sorunla karşılaştığım oldu..İlginiz için şimdiden teşekkürler

Işıldayan Safir 30-03-2011 08:45 AM

Alıntı:

herşeyim çocuklarım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794645)
İşte bu!!! Diğer linklerinizden malesef açamıyorum..Dediğim gibi beni bambaşka bir siteye atıyo.Ancak "telkinmp3"den bitakım telkinleri indirebildim..Çok teşekkürler..Yalnız belirtmeden geçemicem.Orda da bazılarını indirmeye çalışırken aynı sorunla karşılaştığım oldu..İlginiz için şimdiden teşekkürler

Allah allah... Aslında üyeliğinizin ardından ego ve suçluluk telkinlerinin mail adresinize gelmiş olması gerekiyordu. Gelmedi mi?

f0x 30-03-2011 09:31 AM

Alıntı:

herşeyim çocuklarım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794645)
"Evet anladım ben sorununuzu. www.telkinmp3.com adresimize girerek ücretsiz telkinlerimizin tamamını sorunsuz olarak indirebilirsiniz."

Bu sorun bendede olmustu. birkaçkere üstüste tıkladığımda düzeliyor.
.com değilde .org adresine yönlendiriyor. Yanlış hatırlamıyorsam .org olan domain şuanda parkta ya da satın alınmamış ya da hosting açılmamış.

Oyüzden apayrı bir sayfa açılıyor..

Hem webmaster kim bilmiyorum ama telkinmp3.com adresinde telkinleri listeledikten sonra aşağıdan 2. sayfaya geçerken ana sayfaya yönlendiriyor.

Kendisine ulaşıp sorunu bildirirmisiniz Zerynthia hem sayfada biraz karışık gelebilir insanlara az daha düzenleme gerekiyor sanırım karışmak gibi olmasında.krzm67

Işıldayan Safir 30-03-2011 12:34 PM

Alıntı:

f0x Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794735)
Bu sorun bendede olmustu. birkaçkere üstüste tıkladığımda düzeliyor.
.com değilde .org adresine yönlendiriyor. Yanlış hatırlamıyorsam .org olan domain şuanda parkta ya da satın alınmamış ya da hosting açılmamış.

Oyüzden apayrı bir sayfa açılıyor..

Hem webmaster kim bilmiyorum ama telkinmp3.com adresinde telkinleri listeledikten sonra aşağıdan 2. sayfaya geçerken ana sayfaya yönlendiriyor.

Kendisine ulaşıp sorunu bildirirmisiniz Zerynthia hem sayfada biraz karışık gelebilir insanlara az daha düzenleme gerekiyor sanırım karışmak gibi olmasında.krzm67

Dün görüştüm Atakan beyle. O da bu sıralar çok meşgul olduğu için pek ilgilenemiyor. Ancak en kısa süre düzeltilecek.

Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:36 PM.