Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   merhabalar ben de burdayım artık:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618103)

hatiicee 23-03-2011 09:14 PM

merhabalar ben de burdayım artık:)

merhabalar ben de burdayım artık:)
alarmı kapatıp kapatıp tekrar uyumam ve servise geç kalmam hakkında bilgi ararken buldum bu siteyi..telkin mp3' lerini indirdim ama mp3ler dışında yardım ederseniz sewinirim..

ipekibrisim 23-03-2011 09:22 PM

Cevap: merhabalar ben de burdayım artık:)

hatiicee hoşgeldin aramıza, zinde uyanma telkini gerçekten çok etkili. üç saat iki telefon alarmları ile uyanamayan eşim için geceleri dinletiyorum. o sabah alarmlar çalmadan uyanıyor...sevgiler...

hatiicee 23-03-2011 09:33 PM

Alıntı:

ipekibrisim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794151)
hatiicee hoşgeldin aramıza, zinde uyanma telkini gerçekten çok etkili. üç saat iki telefon alarmları ile uyanamayan eşim için geceleri dinletiyorum. o sabah alarmlar çalmadan uyanıyor...sevgiler...

bunu duyduğuma çok sewindim.sanırım şuan bende eşinizle aynı durumdayım.. hergün servise geç kalıyorum. iyiki servise yetişmem gerekiyor yoksa her gün okula geç kalacağım:(( inş benm içinde faydalı olur bu telkinler..cevap için teşekkür ederim.. sevgiler.

yelda_k 23-03-2011 09:36 PM

hoşgeldinizz :)
hangi telkinleri indirdiniz? vetek sorununuzz burda yazdıklarınızmıı.

guzel vakit geçirmenizz dileğiyleee

maviinci 24-03-2011 05:24 PM

hoşgeldiniiizz sevincli dee bi sorunum var benim, rica etsem sewinirim değil de sevinirim, şeklinde yazabilir misiniz? Teşekkür ederim :)

bigokyanus 24-03-2011 05:43 PM

Merhaba sen de hoş geldin artık :) Alarmı uzağa koyarsan kapattıktan sonra uyumazsın diye düşünüyorum :)

Işıldayan Safir 24-03-2011 10:15 PM

Yanımıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

hatiicee 29-03-2011 10:18 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794239)
hoşgeldiniiizz sevincli dee bi sorunum var benim, rica etsem sewinirim değil de sevinirim, şeklinde yazabilir misiniz? Teşekkür ederim :)

tabi ki sewinirim yerine sevinirim yazabilirim:)) yazarken e'nin yanında w yazmak daha kolay oluyor:)) internetin zararları işte :))

hatiicee 29-03-2011 10:21 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794154)
hoşgeldinizz :)
hangi telkinleri indirdiniz? vetek sorununuzz burda yazdıklarınızmıı.

guzel vakit geçirmenizz dileğiyleee

şu ara beni en rahatsız eden özelliğim erken kalkamamam. bir de işte değil ama evdeki işleri erteleme alışkanlığım var.

bluegirlx 29-03-2011 10:38 PM

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.umarım yakında uyku saarinin değil kaliteli uykunun önemli olduğunu anlarsınız..az mı uyuyorsunuz..kalitesiz mi..yoksa kalkınca gideceğiniz işinizi mi..?gittiğiniz yerde hoşlanmadığınız birşeyler bile olması uyanma şevkinizi kırıyor olabilir..yarının gelen günün mükemmel olduğunu düşünüoyr olsanız acaba sonuç aynı mı olur..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:44 AM.