![]() |
başlangıç için Herkese Merhabalar, Ben de aranıza yeni katıldım.. Telkinlerle bilinçaltı kalıplarını değiştirmek çok etkili ve dünyanın en büyük markalarının reklamlarında kullandıkları bir yöntem bildiğim kadarıyla, bu imkanı sağladığınız için çok teşekkürler :))Sormak istediğim birşey var ego güçlendirme ve suçluluk duygusundan kurtulma telkinleriyle başlayacağım ama gece uyurken dinlemeyi düşünüyorum, böylece hergün 7 saat de dinlemiş olurum. Bu durumda bir gün birini ertesi gün diğerini dinlemekle olmayacak sanırım, tek tek mi gitmek lazım acaba? Aydınlatırsanız sevinirim.. |
Cevap: başlangıç için Tek tek dinlemenin daha çok yararı oluyor bence.Ben öyle yaptım.Çünkü sürekli tekrar ediyorsun bilinçaltına kodlanması daha kolay olur ;) Diğer günde öbürünü dinlersin. Ne kadar uzun dinlersen o kadar iyi :) |
Cevap: başlangıç için Teşekkür ederim, Hoşbulduk :)) Ardarda çalacak şekilde dinlenmeli demişsiniz, yani bir dosyaya ikisini atıp sürekli tekrar etme konumu versek, sabaha kadar sırayla çalsalar olur mu? doğru mu anladım? yoksa 15gün boyunca ego güçlendiriciyi dinledikten sonra suçluluktan kurtulmaya geçsek daha mı uygun olur? Çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için :)) |
Cevap: başlangıç için Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:50 PM. |