![]() |
tanışma merhaba ben nisan 40 yaşındayım tansiyon hastasıyım 10 yıldır panik atak tedavisi görüyorum çantamda tansiyon aleti ilaçlarım bezgin ürkek yaşama sevinci olmayan kendine güveni olmayan yalnızlığı seven evden çıkıp topluma katılmak istemeyen topluma girince tansiyonu fırlıyan panik yapan misafir sevmeyen biri gelecek olunca kabul etmeyen edincede panikten hasta olan biriyim ben güçlü olmak istiyorum sağlıklı olmak kendine güvenen biri olmak istiyorum ağla2çevrem beni mıymıntı hastalık hastası olarak tanımlar sorsanızuy897mutluluk istiyorumm |
Cevap: tanışma Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: tanışma Merhaba nisan1970, hoşgeldiniz, doğru yerdesiniz.... sevgiler.....vien1vien1 |
Cevap: tanışma Siz bizimle kalın f678h Bütün dilekleriniz yerini bulacaak blissy Aramıza hoşgeldiniz guitar |
Cevap: tanışma hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..arayış içine girip kendinizi umursamaya başlamışsınız ..bu bir çok insan için güzel bir başlangıç..böyle bir çok insan varki sorunlu olduğunu dahi kabul etmiyorlar..siz niyet etmişseniz değişmeye..değişsin o zaman..sevgiler.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 PM. |