![]() |
bana yardımcı olurmusunuz??? merhaba arkadaşlar ben daha bu gün kayıt oldum ve bana çok değişik geldi ve tam anlayamadım açıkcası ilk önce şu soruyu sormak istiyorum ilk önce hangi telkin mp3 ünden başlamamız ve ne kadar dinlememiz gerekiyor . Ve daha sonrada şunu sormak istiyorum bu mp3 leri dinlenirken mi uyurken mi dinlemek daha iyi ve ne kadar aralıklarla dinlenmeli cevaplar ve bana yardımcı olursanız sevinirim hepiniz esen kalın |
Cevap: bana yardımcı olurmusunuz??? Yanımıza hoşgeldiniz. Rehber bölümümüzde tüm sorularınızın yanıtları mevcut. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: bana yardımcı olurmusunuz??? çok teşekkür ederim bende şimdi baktım bu arada sanırım ben birde sizde varsa sabır telkini alıcam herhalde birazdan ego ve suçluluğu kitap okurken dinlemeyi düşünüyorum inş iyi sonuç verir tekrar teşekürler |
Cevap: bana yardımcı olurmusunuz??? Hoş geldiniz :) |
Cevap: bana yardımcı olurmusunuz??? Hoşgeldin yenibirhayat; ilk önce ego ve suçluluk tlekinlerinden başlamalısın, onları en az 8 saat dinleyebilirsin... Sonra faydalarını görüncede diğer telkinlere geçebilirsin ihtiyaçların doğrultusunda... Başarılar dilerim... :) |
Cevap: bana yardımcı olurmusunuz??? hoşgeldin sefalar getirdin ..keyifli formlar.. |
Cevap: bana yardımcı olurmusunuz??? hoşgeldiniz :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:20 PM. |