![]() |
bugün kendime günaydın dedimmmmm sağlığım, okulum, değerlerim ve yitirilenlerrrr... ayların kabusu... ama ben bugün uyandımmmy789 ve kendime günaydınn dedimm 25889 kendimi ne kadar da özlemişimm s456 herşeye hesapsız şükürrr... bende kalanlarla hatta burdaysam eğer eskiden farkındalığımın olmadığıı nice güzelliklerle herkeseeeeee günaydınnnnnnnnactionsmile |
Cevap: bugün kendime günaydın dedimmmmm benden de sana günaydın güzel insan:) |
Cevap: bugün kendime günaydın dedimmmmm kendime ve herkese tüm aleme güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydııı ıııııııııııııııııııııııııııınnnnnn..... sevgilerimi saçıyorum :))) |
Cevap: bugün kendime günaydın dedimmmmm Günaydın! Yanımıza hoşgeldiniz. Enerjiniz ne kadar güzel. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: bugün kendime günaydın dedimmmmm Çok güzel bir başlangıç olmuş dilerim daha da süper olarak artar. Hoş geldin :) |
Cevap: bugün kendime günaydın dedimmmmm Hoşgeldiniz, Bütün geçirdiklerinize rağmen sizi bu kadar güzel bir enerjiyle bulmak ne kadar güzel.... Tüm güzelliklerin sizinle olmasını dilerim:)) |
Cevap: bugün kendime günaydın dedimmmmm benden günaydınlarınızı esirgemediğiniz içinn teşekkürlerrrr;)) |
Cevap: bugün kendime günaydın dedimmmmm Bugün bende kendime kocaman bir günaydın dedim.smil56 Herşey çok güzel olacak yeter ki inanalım dedim ...O0 |
Cevap: bugün kendime günaydın dedimmmmm ]günaydın bezelye.. dışarda yeni dogan gün tüm canlılara enerjini yayıyor şefkatle. kendime ve kendimin dışındaki herşeye; güneşe ve yeni aydınlanan istanbula; dünyaya ve tüm kainata selam olsun.... bugünde güne gözlerimi açtıgım için, şu tatlı sabah serinligini tenimde hissedebildigim için, tüm canlılıgım için şükürler olsun... |
Cevap: bugün kendime günaydın dedimmmmm Alıntı:
ahh ahh hayatımdan arda kalanları toparlıyordumdaagl34 pek bişeyde kalmadı gerçi 2 valize sığdı herşeyim. hayaller bitince geriye teferruat kalıyormuş nasibi başka yerde arayacağız artık sad456 güzel şeyler anlatacağım günler yakındır inşallahh sevgiyle ve sadakatla kal.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 PM. |