|  ||||||||||
|      |  
Forum ve Tanışalım evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: eksik33 Nickli Üyeden Alıntı yaşamak zorunda değil boşanma talibime olumlu yaklaşabilir. bence de boşanmalı, bir an evvel hem de... çünkü karşısındaki insan aşık oldum mantığına kızını dahi hiçe sayıyor. bakınız, hayatımızda önceliklerimiz vardır. bizler insanız, sorumluluklarımız, yapmamız ve yapmamamız ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi
 evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum      |  LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|   |  
|    |  #23 (permalink) | 
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2011  
				  Tesekkür: 10  

11 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

![]()  |     bence de boşanmalı, bir an evvel hem de... çünkü karşısındaki insan aşık oldum mantığına kızını dahi hiçe sayıyor. bakınız, hayatımızda önceliklerimiz vardır. bizler insanız, sorumluluklarımız, yapmamız ve yapmamamız gerekenler var. siz bir babasınız, küçü bir prensesin babasısınız. artık sadece kendinizi düşünüp günübirlik eğlenceler peşinde koşamazsınız. kocaman bir sorumlluğunuz var ve yokmuş gibi davranamazsınız. evlilikler bitebilir (hoş değil ama mecbur kalınabilir) ama bitiş sebebi bu kadar basit olmamalı. ben başka birine aşık oldum, yok böyle basit bir açıklama. kaldı ki bu memnuniyetsizliğiniz eşinizle ilgili değil sizin beklentilerinizle ilgili... insanlar anlaşmak, bir yuvayı paylamşmak istedikten sonra kimse o birliği bozamaz. siz evliliğinizden vazgeçmişsiniz ve tekrar söylüyorum eşinizin yapacağı en iyi şey boşanmak olur. günün birinde ona döndüğünüzde (ki dönme ihtimaliniz çok yüksek) kapıyı asla açmamak yapacağı ikinci en iyi şey olur.  |  
|   |        |  
| Bookmarks | 

|    |  
Forum ve Tanışalım evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: eksik33 Nickli Üyeden Alıntı yaşamak zorunda değil boşanma talibime olumlu yaklaşabilir. bence de boşanmalı, bir an evvel hem de... çünkü karşısındaki insan aşık oldum mantığına kızını dahi hiçe sayıyor. bakınız, hayatımızda önceliklerimiz vardır. bizler insanız, sorumluluklarımız, yapmamız ve yapmamamız ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi