![]() |
Artık birşeyler değişmeli...mutlakaaaa.. Aranıza bugün katıldım..bu siteyi çok sevdiğim bir arkadaşımö sayesinde incelemeye başladım, gerçekten bana faydalı olacağına sonsuz inandım..ama nereden başlayacağımı bilmiyorum açıkcası bana yardımcı olursanız çok sevineceğimm..telkinleri 2 3 gündür dinliyorum... sürekli birşeyleri erteliyorum.. genelde hep sinirliyimm..sinirlenmem o kadar kolayki..sonra pişman oluyorum tabi.. ruhsal olarak kendimi kötü hissediyorum..hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor... olumsuz şeyler düşünmekte üstüme yok.. bir şeye başlıyorum bir heves, sonra sıkılıyorum, istikrar 0.. bunların hepsinden kurtulup huzurlu bir insan olmak istiyorum... Bana verebileceğiniz tüm önerilere açığım...şimdiden teşekkür ederim.. Herkese Sevgiler.. |
Cevap: Artık birşeyler değişmeli...mutlakaaaa.. Tam yerine geldin, hoşgeldin. Telkinleri dinlemeye devam. Burada çok güzel, çok fazla kişisel gelişim yazlıarı da mevcut. Dön dolaş oku, kendi göre bir yol planı bulursun zatenn ;))) |
Cevap: Artık birşeyler değişmeli...mutlakaaaa.. Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Artık birşeyler değişmeli...mutlakaaaa.. hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum...y789 |
Cevap: Artık birşeyler değişmeli...mutlakaaaa.. Hoşgeldiniz...Bende yeni bir üyeyim ve nerden başlayacağını bilmeyen bir üyeydim tıpkı sizin gibi.Cadi arkadaşımızın dediği siteyi iyice inceleyin yazıları okuyun araştırın içinizden bir ses sizi bazı yazılara bağlayacaktır ve o uygulama vs. ne ise size mantıklı gelecektir içinizde birden bir umut yaratacaktır ve bu şekilde kısa bir zamanda kendi yolunuzu çizmeye başlarsınız!Anlatımı kuvvetli biri değilim umarım anlatabilmişimdir :) Keyifli forumlar dilerim bir de telkinleri bırakmayın sakın :) |
Cevap: Artık birşeyler değişmeli...mutlakaaaa.. Gemimize Hoşgeldiniz. Mutlu ve Sıcacık paylaşımlar diliyorum. |
Cevap: Artık birşeyler değişmeli...mutlakaaaa.. Merhaba, Hoşgeldiniz s456 |
Cevap: Artık birşeyler değişmeli...mutlakaaaa.. aramiza hosgeldiniz, cok egitici bir sitedesiniz artik. |
Cevap: Artık birşeyler değişmeli...mutlakaaaa.. hoşgeldinizzz..size ve arkdaşınıza teşekkürlerr..ne bilmek istiyorsanız ilgli konuların alt başlıklarına yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız..geliştiren yazılar..eft..reiki olumlamalar hakkında makalleri okuyabilirsiniz..ayrıca telkinleri dinleyip etkilerini okuyabilirsiniz..keyifli formlar.. |
Cevap: Artık birşeyler değişmeli...mutlakaaaa.. ilgi gösterip cvp veren herkese çokk teşekkür ediyorum..bu arada günaydınlaaarrrr... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 AM. |