![]() |
Tanıştığımıza memnun oldum:) Merhaba ,tesadüfen karşılaştığım bir site ''hayatım değişti'',önce sayfaları gezdim ve çok ilgimi çekti açıkcası:)daha sonra üye olmaya karar verdim ...İzmir'liyim ve İzmirde oturuyorum iki kızım var..hayatımızdaki zorlukları telkinlerle daha güçlü karşılayabileceğimizi düşünüyorum...actionsmile |
Cevap: Tanıştığımıza memnun oldum:) Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Tanıştığımıza memnun oldum:) hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: Tanıştığımıza memnun oldum:) Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Ferlin Hanımm, Dilerim paylaşımlara katılır, güzel dostluklar kurarsınız Sevgilerimle :))) |
Cevap: Tanıştığımıza memnun oldum:) Aramıza hoşgeldin... |
Cevap: Tanıştığımıza memnun oldum:) hoşgelidnizz..hayatın zorluklarını tabiki bizlerle paylaşmanızı ve hayatınızı kolaylaştırmanızı ve sonra bu yeni hayatınızın keyifini bizlerle paylaşmanızı bekliyoruzz..sevgiler.. |
Cevap: Tanıştığımıza memnun oldum:) art56art56 Teşekür ederim ,samimi karşılamanız için,sık sık burada olmaya çalışacağım herkese sevgiler actionsmile |
Cevap: Tanıştığımıza memnun oldum:) Gemimize Hoşgeldiniz. Mutlu ve Sıcacık paylaşımlar diliyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:44 PM. |