![]() |
çocuklarınıza gösterdiğiniz sabrın sonu geldiğinde ne yaparsınız? aslında verilebilecek her cevabı yaklaşık olarak tahmin edebiliyoruz galiba ancak durum çıldırma noktasına geldiğinizde otokontrolü sağlamayı başarabileniniz varsa sırrının birazcığını paylaşabilirse sevinirim. çünkü birliktelikten çok keyif aldığım küçük dostlarımdır çocuklarım.paylaşımlarımın en masumcasını onlarla yaşıyorum kimsenin anlamayacağı dilden olanlarıda.ancak sabrımın bittiği noktada hırrrr durumu gerçekleşiyor.şimdiiiii,usulca sizi okumak istiyorum. |
Cevap: çocuklarınıza gösterdiğiniz sabrın sonu geldiğinde ne yaparsınız? Hemen oğlumun yerine kendimi koyup onun gözüyle bakıyorum kendime ve canımın içini Allah tarafından bana gönderilmiş bir emanet olarak değerlendiriyorum. Çok masum kuzum , öğrenmek için elbetteki yaramazlık yapacak. Ve en önemlisi o çok tatlı , şirin ve çok saf bir çocuk, nasıl kızabilirim ki hatta sabrım taşsa da nasıl azarlayabilirim ki... O benim kıyamadığım , kızamadığım ve canımı hiç düşünmeden uğruna harcayacağım en değerli varlığım. Oğlum benim dünyam ... |
Cevap: çocuklarınıza gösterdiğiniz sabrın sonu geldiğinde ne yaparsınız? ayyy keşke beni delirticek sabrimi zorlucak bir çocuğa sahip olsammm :))) kıymetini bil şekerin . çok gözün döndüğünde düşün ya onu kaybedersem diye . heemen fikrin değilşir daha alttan alırsın,heranını değerlendirirsin bence. |
Cevap: çocuklarınıza gösterdiğiniz sabrın sonu geldiğinde ne yaparsınız? sürekli şükrediyorum varlıkları için.teşekkür ederim iyi geldi hatta şu an tekrar şükretme gereği duydum.sağolun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 PM. |