![]() |
Hoş buldum :) Herkese selamlar.. Subliminal mesaj tekniğini araştırırken burayı buldum. Forumu sevdim çünkü herkes iyi gitmeyen bir şeyleri değiştirmek için mücadele ediyor. Pes etmediğiniz ve burada olduğunuz için hepinizi tebrik ederim arkadaşlar. :) Adınıza sevindim. Ücretsiz telkinleri 3 gündür dinliyorum. Belirgin bir rahatlama hissettim. Ayrıca kurtulmak istediğim birkaç şey için isme özel telkin cd'si aldım. Sonuçlarını ileriki zamanlarda sizlerle paylaşacağım. Sevgiler.. |
Cevap: Hoş buldum :) Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Hoş buldum :) sıcacık ve mutlu paylaşımlar |
Cevap: Hoş buldum :) hoşgeldinizz...burada kendinize benzeyen bir çok insanla tanışabilir fikir alışverişi yapabilirsiniz..sevgiler..iyi formlar.. |
Cevap: Hoş buldum :) Teşekkürler arkadaşlar.. :) |
Cevap: Hoş buldum :) Hoş geldiniz :) |
Cevap: Hoş buldum :) Hoşgeldin Nivend, Hayırlı olsun. Sonuçlarını gün be gün bekliyoruz, kendine bir sayfa açmayı düşünmez misin??? |
Cevap: Hoş buldum :) Hoşbuldum, teşekkürler hepinize... Sanırım "üyelerin değişim günlükleri" bölümündeki sayfalardan söz ediyorsun Bluepebbles. Yeni geldiğim için birkaç gündür forumu inceleme konumundaydım. Henüz bir girişimde bulunmadım ama bulunmam yakındır. Hatırlattığın ve teşvik ettiğin için teşekkür ederim. Bu vesileyle de hepiniz günlüğüme davetlisiniz :) |
Cevap: Hoş buldum :) hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum...y789 |
Cevap: Hoş buldum :) Hoş geldiniz :) |
Cevap: Hoş buldum :) Alıntı:
partysmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 PM. |