![]() |
Yepyeni bir ben ile merhaba:)) Yeni yaşım,yeni benliğim,yeni rumuzum ile yeniden merhaba.Uzun süredir giremediğim ama her an aklımda olan bu siteye yeni rumuzum ile yeniden katılmak istedim.Bu sitede farkındalığım arttı.Bilerek ya da bilmeyerek bazı duyguların bilinçaltıma ince ince işlenmesi,usul usul benliğime sokulması ve sonucu daha doğrusu yeniden başlangıcı mutlulukla olması... Teşekkür ederim.İyiki varsınız:) |
Cevap: Yepyeni bir ben ile merhaba:)) Tekrar hoş geldiniz o zaman :) |
Cevap: Yepyeni bir ben ile merhaba:)) Teşekkür ederim bigokyanus ve perpatuals.bigokyanus sizde moderator olmuşsunuz tebrik ediyorum güle kalınız:) |
Cevap: Yepyeni bir ben ile merhaba:)) hoş geldiniz... mutlu paylaşımlar diliyorum... sevgiyle mutlu kalın.... |
Cevap: Yepyeni bir ben ile merhaba:)) Teşekkür edrim sizlerin paylaşımlarınızı okuyyunca mutluluğuma mutluluk eklenicek:) |
Cevap: Yepyeni bir ben ile merhaba:)) Hoşgeldin Andromeda, Yeni yaşın, yeni hayatın hayırlı olsun. Güzel paylaşımlar diliyorum:)) |
Cevap: Yepyeni bir ben ile merhaba:)) Hoşgeldin tekrar Andromeda, yeni yaşın yeni rumuzun ve yeni olan her şey hayırlı olsun :) Sevgiyle |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 AM. |