Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Merhabalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=616983)

mahperinin 20-12-2010 01:21 PM

Merhabalar

merhabalar,
Siteyi yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum. yaklaşık 10 gündür de telkinleri dinliyorum.( ego güçlendirici- suçluluk) foruma yeni üye oldum. kpssye hazırlanan bir tarih öğretmeniyim.

siteyi tesadüfen buldum. forumda biri ''bu siteyi ne kadar erken bulursan o kadar şanslısın'' demiş. ben de öyle olduğunu düşünüyorum.keşke 2006da biliyor olsaydım.:(
ben en çok çekingenliğim,utangaçlığım yüzünden muzdaribim. hele de mesleğe geçince bu beni çok yorucak. öyle tahmin ediyorum. inşallah telkinlerle mesleğe geçmeden kendime gelirim!
forumdaki ilgi ve tutumlar çok hoşuma gitti. herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. bu çok güzel.
bundan sonra forumun aktif kullanıcılarından olacağım ^-^

sevgiler..actionsmile

KusadasiComputer 20-12-2010 01:24 PM

Cevap: Merhabalar

sıcacık ve mutlu paylaşımlar diliyorum

Işıldayan Safir 20-12-2010 01:44 PM

Yanımıza hoşgeldiniz mahperinin,

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiyle kalın. actionsmile

tolgaasya 20-12-2010 01:46 PM

Merhaba, hoş geldiniz aramıza.

Sultan 20-12-2010 02:11 PM

hoş geldiniz
mutlu paylaşımlar diliyorum...y789

mahperinin 20-12-2010 02:11 PM

hepinize çok teşekkür ederim. elimden geldiği kadar çaba göstericem. azimli bir yapıya sahip olduğum için aslında başarabileceğime inanıyorum. bana bir destek lazımdı.desteğimi buldum çok şükür :)

bendeki ilk gelişmleler şöyle; daha dik duruyorum. bilhass yürürken bunu çok farkediyorum. ve daha net cümleler kurabililiyorum. ilerleyen zamanlarda ne gibi gelişmeler olacak çok merak ediyorum. büyk bir keyifle dinliyorum telkinlerimi. mutlaka gelişmeleri paylaşıcam..
sevgiler..^-^

Alexandra 20-12-2010 03:00 PM

Hoşgeldin sefalar getirdin Mahperin,

Önemli olan bu siteyi bulmuş ve aramıza gelmiş olman.

Kendin için dilediğin her şeyin gerçekleşmesini dilerim

Sevgiler:))

y789

mahperinin 20-12-2010 06:06 PM

çok teşekkür ederim. burda olmaktan mutluyum :)

arkadaşlar siteyle ilgili sormak istediğim bir şey var. dün akşam forumda ilk paylaşımımı yapmak için çalışırken hayatimdeğisti.com sitesine girişte kullandığım kullanıcı adı ve şifremi kullanamadım. hata verdi hep.eşim de forum için ayrı bir üyelik almam gerektiğini söyledi. ben de forum için başka bir kullanıcı adı aldım. yalnız foruma girerken portal açılıyor. eski kullanıcı adım çıkıyor. problem bende mi? yoksa sistem böyle mi işliyor? eğer hata bendeyse yardımcı olun,düzelteyim!

şimdiden teşekkürler..^-^

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:52 AM.