Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   merhaba ve yardım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=616977)

yelde34 20-12-2010 12:17 AM

merhaba ve yardım

ilk önce herkese merhaba dileklerimi iletmek isterim.

benim sorunuma kısaca değinirsem

acaba sözlerimle , hareketlerimle yanlış mı anlaşıldım veya beni söylediklerimle beni sevmemeye başladılar.

bu konuda bana neler önerirsiniz.sitenizde hangi bölümlerden nasıl yararlanabilirim.

ayrıca kitap, vcd gibi kaynak tavsiyelerinizi de bekliyorum.

bluegirlx 20-12-2010 12:29 AM

Cevap: merhaba ve yardım

merhabaa..öncelikle hoşgeldin..yazdıkların genel sorunlar arasında o yüzden başlangıç telkinlerini dinleyebilirsin..ego suçluluk kendine güven...
kişisel birşeyler söylenmesi gerekirse, bunlar onay bekleme isteğinden kaynaklanır.buda önce kendini onaylamanı gerektirir..sen kendini onayla ve beğen..sonra kimsenin onaylamasını beklemeyeceksin ve onlarda seni sen beklemesende onaylayacaklar..kural bu..karışık gözüküyorsa soru sorabilirsin..sevgiler..

Işıldayan Safir 20-12-2010 12:32 AM

Yanımıza hoşgeldiniz.

İnsanların sizi yanlış anladığından endişe ediyorsanız bu soruyu çevrenizdekilere yöneltmeniz sorunu çözmeniz ve kendinizi doğru ifade etmeniz açısından çok önemli olacaktır. Burada en önemli nokta ses tonunuza dikkat etmenizdir.

Telkinleri dinlemeye başlamanızı tavsiye ederim. Bir süre sonra konuşmalarınızda ve kendinizi ifade edişinizde değişiklikler olduğunu kendinizde gözlemleyebileceksiniz.

Onun dışında forumdaki bir çok konu ve yazıdan faydalanarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

yelde34 20-12-2010 12:50 AM

ilk önce yardımlarınız için teşekkür ederim.

foruma baktım ego ve suçluluk ayrı başlık altında açılmış.ve her bölümün altında klasik , doğa gibi türlerden mp3 var.

anladığım kadarı ilk ego ile daha sonra suçluluk ile devam etmem gerekiyor.peki hangi tür mp3 dinleme ile başlamalıyım.

klasik , doğa vs...

bluegirlx 20-12-2010 12:55 AM

hiç farketmez..hangisini beğeniyorsan onu dinle..başarı hikayelerini bekliyoruz..sevgiler..

Işıldayan Safir 20-12-2010 12:56 AM

Alıntı:

yelde34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783662)
ilk önce yardımlarınız için teşekkür ederim.

foruma baktım ego ve suçluluk ayrı başlık altında açılmış.ve her bölümün altında klasik , doğa gibi türlerden mp3 var.

anladığım kadarı ilk ego ile daha sonra suçluluk ile devam etmem gerekiyor.peki hangi tür mp3 dinleme ile başlamalıyım.

klasik , doğa vs...

Hangi versiyonları dinleyeceğiniz sizin tercihinize bırakılmıştır. Ego ve suçluluk telkinleri başlangıç telkinleridir. İkisini birlikte dinlemeniz gerekiyor. Teker teker dinlenmelerini önermiyoruz. Rehber bölümünü inceleyerek telkinler hakkında genel bir bilgi sahibi olup ondan sonra dinlemeye başlarsanız daha verimli olacaktır.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...inleyebilirim/

Sevgiler. actionsmile

yelde34 20-12-2010 01:08 AM

yorumlarınıza göre ilk önce

1 - ego güven güçlendirici ney müziği

2 - suçluluk klasik müziği

3 - kendine güven doğa müziği

gibi bir sıralama ile winamp'ta çalmaya başladım.bu sıralam uygunmudur.ayrıca yazılanlardan çıkardığım kadarı ile bu 3 telkin müziğini de toplamda günde 4-5 saat ile 4 hafta da sonuç alabilirmiyim

Işıldayan Safir 20-12-2010 01:13 AM

Alıntı:

yelde34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783665)
yorumlarınıza göre ilk önce

1 - ego güven güçlendirici ney müziği

2 - suçluluk klasik müziği

3 - kendine güven doğa müziği

gibi bir sıralama ile winamp'ta çalmaya başladım.bu sıralam uygunmudur.ayrıca yazılanlardan çıkardığım kadarı ile bu 3 telkin müziğini de toplamda günde 4-5 saat ile 4 hafta da sonuç alabilirmiyim

Listeniz uygun. Ancak etki görme görme süreleri kişiden kişiye değişir. Daha kısa sürede etkilerini görebileceğiniz gibi bu süre daha uzun da olabilir. Tamamen biliçaltı dirençlerinizle ilgili bir durum.

Sevgiler. actionsmile

mahperinin 20-12-2010 01:28 PM

evet kesinlikle konuşma tarzımı etkilediğini düşünüyorum. sanki artık daha net cümleler kuruyorum. bunu istiyorum. ya da hayır istemiyorum diye karşımdakine söylemekten çekinmiyorum.bu ne büyük bir kazanım benim için bir bilseniz...

Neptün 20-12-2010 01:50 PM

Hoşgeldiniz efendim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:27 AM.