Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Merhaba (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=616911)

okcabol 13-12-2010 01:06 PM

Merhaba

Merhabalar herkese

Öncelikle hayatimdegisti forumununa niye katildigimdan bahsetmek istiyorum.

Ben yurtdisinda yasiyorum ve gecenlerde google da birseyler ararken rastgele bu site ile karsilastim ve her zaman ki gibi önce kendime sordum bu site ile karsilasmam tesaduf mu yoksa bana evrenden gelen bir msj mi diye.. Tabiki bir mesajdi, basimiza gelen herseyin bir nedeni var bence. Ben de ertelemedim ve ilk firsatta uye oldum. Uye olmaya karar verdigimde icerigini bile bilmiyordum.

Bugun inceledigim zaman ne oldugunu anladim.

Enteresandir ki gecen hafta kilo vermeye karar vermistim, ama bir turlu yeterli gucu bulamiyordum. Ve evrene dilegimi yolladim zayiflamak istiyordum, ama nasil olacagini bilmiyordum. Ben de evrenden yardim istedim.

Simdi bu siteyle karsilasmamdaki amacin bu olduguna inaniyorum.

Önce telkinleri dinlemeyle baslayorum. Eminim ki bu siteden ihtiyacim olan tum yardimi alacagim, tabiki ben de sizlere yardim etmek isterim.

Hepinize sevgiler ve saygilar

Alexandra 13-12-2010 02:23 PM

Cevap: Merhaba

Hoşgeldin aramıza,

Umarım dilediğin gibi kilo verip, istediklerne kavuşursun

Keyifli paylaşımlar:))

Işıldayan Safir 13-12-2010 02:30 PM

Yanımıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

leon21 13-12-2010 07:02 PM

herkese merhaba

evet ben tesadüf eseri bu siteyle tanıştım aile içi iletişim ve pisakoloji üzerine kitaplar okuduğum için fazla duyarlıyım kültürlü insanlara, nlp kuantum fiziğiylede yakından ilgiliyim bu sitenin yaşamıma yeni şeyler ekebilmem için bana faydalı olacağını düşünüyorum eğer bu sitede eskiler varsa tanışalım bana yazın daha fazla bilgi alıp paylaşmak isterim
sevgiler saygılar
ersan evran

KusadasiComputer 13-12-2010 08:13 PM

sıcacık ve mutlu paylaşımlar diliyorum

leon21 25-12-2010 12:19 AM

selam hoş bulduk kusadası ve peraptuls sıcak dostluklar kurmak istiyorum umarım sanal alemde olsa zamanla beni tanıyınca güzel bir dostluk paylaşabileceğinizi görürsünüz ve inanıyorum burada güzel dostluklar yakalayacağıma herkese tekrar selamlar saygılar

bluegirlx 26-12-2010 03:09 AM

hoşgeldiniz..aradığınız herşeyi eminim çok kısa sürede bulacaksınız..bizlerde kişisel görüşlerimizi ve yorumlarımızı sizinle paylaşırız tabiki..paylaşımlarınız arttıkca eminim birbirmizi daha çok tanıyacağız..

KusadasiComputer 26-12-2010 03:44 PM

sıcacık ve mutlu paylaşımlar diliyorum.

QMU 27-12-2010 01:11 AM

hoşgeldin aramıza iyiki geldin, umduğun herşeyin en mükemmelini yakalaman dileğiyle :):):)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:18 AM.