![]() |
slm mrb arkadaşlar adım kemal. aslında foruma kayıt olmamın sebebi nişanlım bağlama i.ö.o.na atandı ve bende okul hakkında bilgi arıyordum netten siteniz çıktı karşıma ve üye olmadan bilgi edinemedim.e artık üye olduk.umarım bundan sonra paylaşımlarınızı okur kendimde birşeyler paylaşırım arkadaşlarla.Herkese güzel paylaşımlar diliyorum.. |
Cevap: slm Hoşgeldin Kemal, Çok enteresan bir şekilde bulmuşsun sitemizi ama iyi etmişsin. Burası da bir sürü konuyu bulup okuyabileceğin bir yer. Paylaşımlarını bekliyoruz o zaman:)) Vardır her şeyde bir hayır. |
Cevap: slm hoş geldinizactionsmile mutlu paylaşımlar diliyorum.....y789 |
Cevap: slm hoşbulduk blueppebles. gerçektende güzel bi sürü konu bi sürü konu var.şimdilik onlara gözatıyorum yakınd bende foruma katkıda bulunmaya çalışıcam |
Cevap: slm hoşbulduk.tşk ederim.. |
Cevap: slm Sitemize hoşgeldiniz. Bu tesadüfi buluşmanın ve üyeliğinizin hayırlı olmasını dilerim :) |
Cevap: slm Bir Aile Sıcaklığındaki sitemize hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar |
Cevap: slm hoşgeldiniz ayrıca hayırlı olsun atama..Aradığınız herşeyi bulmanız dileğiyle..sevgiler.. |
Cevap: slm Yanımıza hoşgeldiniz. Böyle hoş karşılaşmalar çok mutlu ediyor bizi. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:31 AM. |