![]() |
Merhabalar.. Hayat tesadüflerle doludur sözüne her zaman inanmışımdır. Önce evime geldim, sonra odama geçip pc yi açtım, sonra bir sigara yakıp facebooku açtım. Anasayfayı incelerken bir arkadaşımın hayatımdeğişti sayfasını beğendiğini gördüm( belki de O da buraya üyedir bilemem:) ) Sonra yazılanları videoları inceledim derken siteyi buldum. Ufak bir gözatımından sonra işte burdayım. Umarım benim gibi bir cahil burada çok şeyler öğrenir:) Tekrardan sevgiler kere saygılar hepinize utananadam |
Cevap: Merhabalar.. Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: Merhabalar.. Hoşgeldiniz sitemize keyifli forumlar keyifli paylaşımlar dilerim. |
Cevap: Merhabalar.. Hoşgeldinnn...Demekki burdan alman gereken şeyler var..Bundan faydalan derim..Sevgiyle ve mutlu kal... |
Cevap: Merhabalar.. hoşgeldin..geldiğinden bizi haberdar ettiğin için ayrıca hoşgeldin..keyifli paylaşımlarını bekliyoruz..eminim senin iiçin gerekli birşey varki burdasın..sevgiler.. |
Cevap: Merhabalar.. hoşgeldiniz iyi paylaşımlar |
Cevap: Merhabalar.. hosgelmissiniz güzel paylasimlar:) |
Cevap: Merhabalar.. Alıntı:
Bu siteye yolu düşenlerin tanışma hikâyelerine baktığınızda çoğu sizinki gibi TESADÜF (!) eseri olmuştur. Tıpkı benim de tanışmam gibi :) Sizin bize, bizim de size faydamız olması dileğimle, yeniden hoşgeldiniz diyor, faydalı keşifler ve mutlu paylaşımlar diliyorum :) |
Cevap: Merhabalar.. Merhabalar, Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Tıpkı Bilge gibi, sen gibi ben de bu siteyi tam da ihtiyacım olduğu zamanda tesadüfen bulmuştum. Hayatımda yaşadığım her yeniliğin anahtarını burada buldum. Umarım sen de yeni kapılara açılan anahtarı burada bulursun. Buldukça da bizimle paylaşmanı dilerim. Sevgiler:) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 AM. |