Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Merhabalar.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=616760)

NotFound 05-12-2010 08:29 PM

Merhabalar..

Hayat tesadüflerle doludur sözüne her zaman inanmışımdır. Önce evime geldim, sonra odama geçip pc yi açtım, sonra bir sigara yakıp facebooku açtım. Anasayfayı incelerken bir arkadaşımın hayatımdeğişti sayfasını beğendiğini gördüm( belki de O da buraya üyedir bilemem:) ) Sonra yazılanları videoları inceledim derken siteyi buldum. Ufak bir gözatımından sonra işte burdayım.
Umarım benim gibi bir cahil burada çok şeyler öğrenir:)

Tekrardan sevgiler kere saygılar hepiniz
e utananadam

Işıldayan Safir 05-12-2010 08:32 PM

Cevap: Merhabalar..

Yanımıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiyle kalın. actionsmile

hayatimdegisti 05-12-2010 11:14 PM

Hoşgeldiniz sitemize keyifli forumlar keyifli paylaşımlar dilerim.

Parlayan 06-12-2010 12:06 AM

Hoşgeldinnn...Demekki burdan alman gereken şeyler var..Bundan faydalan derim..Sevgiyle ve mutlu kal...

bluegirlx 06-12-2010 12:38 AM

hoşgeldin..geldiğinden bizi haberdar ettiğin için ayrıca hoşgeldin..keyifli paylaşımlarını bekliyoruz..eminim senin iiçin gerekli birşey varki burdasın..sevgiler..

nurum 06-12-2010 02:54 AM

hoşgeldiniz iyi paylaşımlar

blue jaloon 06-12-2010 03:07 AM

hosgelmissiniz güzel paylasimlar:)

Bilge İnan 06-12-2010 05:06 AM

Alıntı:

NotFound Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781734)
Hayat tesadüflerle doludur sözüne her zaman inanmışımdır. Önce evime geldim, sonra odama geçip pc yi açtım, sonra bir sigara yakıp facebooku açtım. Anasayfayı incelerken bir arkadaşımın hayatımdeğişti sayfasını beğendiğini gördüm( belki de O da buraya üyedir bilemem:) ) Sonra yazılanları videoları inceledim derken siteyi buldum. Ufak bir gözatımından sonra işte burdayım.
Umarım benim gibi bir cahil burada çok şeyler öğrenir:)

Tekrardan sevgiler kere saygılar hepiniz
e utananadam

Hoşgeldiniz :) Ne iyi ettiniz de geldiniz...

Bu siteye yolu düşenlerin tanışma hikâyelerine baktığınızda çoğu sizinki gibi TESADÜF (!) eseri olmuştur. Tıpkı benim de tanışmam gibi :) Sizin bize, bizim de size faydamız olması dileğimle, yeniden hoşgeldiniz diyor, faydalı keşifler ve mutlu paylaşımlar diliyorum :)

Alexandra 06-12-2010 10:48 AM

Merhabalar,

Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Tıpkı Bilge gibi, sen gibi ben de bu siteyi tam da ihtiyacım olduğu zamanda tesadüfen bulmuştum. Hayatımda yaşadığım her yeniliğin anahtarını burada buldum.

Umarım sen de yeni kapılara açılan anahtarı burada bulursun. Buldukça da bizimle paylaşmanı dilerim.

Sevgiler:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 AM.